vrijdag 23 februari 2024
24 C
Paramaribo
6.1 C
Amsterdam
5
(1)

Minister Mac Andrew prijst bijdrage SAO jubilarissen aan arbeidsmarktontwikkeling

lees ook ...

Goudput tragedie: Arbeider verdwijnt in de diepte na waarsch...

Een tragedie voltrok zich op donderdagochtend 15 februari 2024 toen een 22-jarige man, bekend als R.N., na het afronden van opschoonwerkzaamheden een duik nam in de goudput bij Nieuw Koffiekamp, geleg...

Onlangs heeft de Stichting Arbeidsmobilisatie en Ontwikkeling (SAO) 17 jubilarissen in het zonnetje gezet voor hun langdurige toewijding aan de organisatie. Vier van hen werden zelfs onderscheiden met een gouden speld, terwijl ook enkele gepensioneerden werden geëerd. Daarnaast namen twee lasinstructeurs trots hun recent behaalde lasdiploma’s in ontvangst.

De jubilarissen variëren in dienstjaren van 10 tot 35 jaar en ontvingen als blijk van waardering niet alleen lof, maar ook een welverdiende gratificatie. Tijdens de ceremonie werden de jubilarissen toegesproken door verschillende hoogwaardigheidsbekleders, waaronder minister van Arbeid Werkgelegenheid & Jeugdzaken (AWJ) Steven Mac Andrew, voorzitter Raad van Bestuur SAO Naomi Esajas-Friperson, en SAO-directeur Joyce Lapar.

Minister Mac Andrew benadrukte de onschatbare bijdrage van de jubilarissen en gepensioneerden aan het behalen van de doelen van SAO. Hij prees hun inzet om kansen te bieden aan mensen die een vak willen leren en de arbeidsmarkt willen betreden.

Mac Andrew onderstreepte ook het belang van de goede reputatie van SAO, die middelen heeft vergaard voor het landelijke project “Wroko Foe Mek Moni”. Hij wenste alle aanwezigen een succesvol nieuwjaar toe. Voorzitter Esajas-Friperson prees de inzet van de jubilarissen, gepensioneerden en het overige personeel van SAO, die zich inzetten om hoogwaardige vaktrainingen aan te bieden, met name aan jongeren. Ze wenste ook succes aan de lasdocenten voor hun toekomstige carrière.

Directeur Lapar benadrukte de inspanningen van SAO om alle jubilarissen sinds 2021 te eren en uitte haar tevredenheid over de erkenning van gepensioneerden. Ze prees de vooruitgang van lasinstructeurs Stuart Kartowinangoen en Maikel Redjodikromo en noemde deze dag een bijzonder moment voor SAO en het ministerie. Lapar hoopte op voortzetting van het werk van de gepensioneerden en positieve inzet voor meer welvaart binnen de organisatie.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Mac Andrew prijst bijdrage SAO jubilarissen aan arbeidsmarktontwikkeling