zaterdag 25 mei 2024
30 C
Paramaribo
14.9 C
Amsterdam
5
(1)

Minister Mac Andrew herstelt inspectiewerk met voertuigen voor Arbeidsinspectie

lees ook ...

Women in Business wil cosmetisch laboratorium

Locale cosmetica is in winkels te koop. Een aantal ’producenten’ beginnen met een product na het bekijken van een youtube filmpje zonder formule. Deze mensen moeten volgens de stichting Women in Busin...

Minister Steven Mac Andrew van Arbeid, Werkgelegenheid & Jeugdzaken (AWJ) heeft de sleutels van twee splinternieuwe pick-ups, D-Max Isuzu 4×4, overhandigd aan de inspecteur-generaal van de Arbeidsinspectie, Rowan Noredjo. Na een periode van 15 jaar krijgt het inspectieapparaat eindelijk nieuwe voertuigen, een cruciale stap voor het verbeteren van inspectiewerkzaamheden.

Het gebrek aan dienstvoertuigen heeft aanzienlijke vertraging veroorzaakt in de controlewerkzaamheden, vooral in de districten.
De aanschaf van deze voertuigen was dringend noodzakelijk om de inspectiewerkzaamheden op te voeren. Hoewel de twee nieuwe voertuigen niet voldoende zijn om het hele land te bestrijken, gelooft de bewindsman dat met een efficiënte inzet de Arbeidsinspectie haar operationele doelen kan maximaliseren.

De aankoop van de voertuigen was opgenomen in de begroting van het ministerie, wat aantoont dat de regering serieus inzet op het verbeteren van arbeidsinspecties en de handhaving van arbeidswetgeving.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Mac Andrew herstelt inspectiewerk met voertuigen voor Arbeidsinspectie