zondag 14 augustus 2022
24.4 C
Paramaribo
26.9 C
Amsterdam
0
(0)

Minister LVV heeft onderhoud met bond en bestuur van ADRON

lees ook ...

Bond dringt bij minister aan op aanpassing lonen SAO-persone...

Minister Steven Mac Andrew heeft knelpunten aangehoord van het bestuur van de Bond van het Personeel voor Vakopleidingen (BPVV) onder leiding van Ronald Hooghart. Deze hebben vooral betrekking op prim...

De minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij(LVV), ๐๐š๐ซ๐ฆ๐š๐ง๐š๐ง๐ ๐’๐ž๐ฐ๐๐ข๐ž๐ง, heeft op ๐๐ข๐ง๐ฌ๐๐š๐  ๐Ÿ๐Ÿ” ๐ฆ๐š๐š๐ซ๐ญ ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ een onderhoud gehad met de bond van het ๐€๐ง๐ง๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐ƒ๐ข๐ฃ๐ค ๐‘๐ข๐ฃ๐ฌ๐ญ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐ณ๐จ๐ž๐ค๐ฌ๐œ๐ž๐ง๐ญ๐ซ๐ฎ๐ฆ ๐๐ข๐œ๐ค๐ž๐ซ๐ข๐ž (ADRON) met als voorzitter ๐ƒ๐š๐ฒ๐š๐ง๐š๐ง๐ญ ๐ƒ๐ฐ๐š๐ซ๐ค๐š en de voorzitter van het bestuur van SNRI/ADRON, de heer ๐๐š๐ฎ๐ฅ ๐‹๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ ๐Š๐ข๐ž ๐’๐จ๐ง๐ . Er is onder andere gesproken over de problemen die de werknemers hebben ervaren met de vorige leiding en het in verval geraken van dit instituut. De minister heeft ervoor gezorgd dat er nu gekwalificeerde leden in het bestuur zijn benoemd.

De bedoeling is dit jaar nog de productie op te voeren naar 70.000 hectare. De heer Lieuw Kie Song gaf aan dat boeren ook erbij betrokken zullen worden en dat er een wetgeving moet komen inzake zaaizaad. De voorzitter van het bestuur liet ook weten dat zijn deur open staat voor de medewerkers van ADRON. Minister Sewdien gaf tot slot aan dat ADRON versneld zelfstandig moet worden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws ยป

meest gelezen

HomeSurinameMinister LVV heeft onderhoud met bond en bestuur van ADRON