dinsdag 6 december 2022
32.6 C
Paramaribo
6.1 C
Amsterdam
5
(1)

Minister Levens ontvangt scheidende vertegenwoordiger Unicef

lees ook ...

Toename hiv-infecties in Suriname

Het aantal infecties met het hiv-virus in Suriname lijken toe te nemen. Sociale ongelijkheden, marginalisatie van groepen uit de samenleving alsook stigma en discriminatie houden de hiv-epidemie in st...

Minister Marie Levens van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWC) heeft op vrijdag 27 augustus 2021 bezoek gehad van de scheidende vertegenwoordiger van het Kinderfonds van de Verenigde Naties in Suriname (Unicef) Patrick Matala. Tijdens zijn bezoek heeft de vertegenwoordiger de minister bedankt voor de prettige, positieve en vredige samenwerking tussen het ministerie en het Unicef.

Verder complimenteerde de Unicef-vertegenwoordiger de minister voor het feit dat zij er alles aan gedaan heeft om het schooljaar zoveel als mogelijk te redden. Hij hoopt dat de bewindsvrouw voortzetting zal geven op het gebied van innovatie binnen het onderwijs en dat haar visie wordt gecontinueerd.

Minister Levens bedankte de vertegenwoordiger voor zijn ondersteuning en samenwerking de afgelopen periode en wenste hem verder succes toe in zijn carrière.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Levens ontvangt scheidende vertegenwoordiger Unicef