dinsdag 23 juli 2024
31 C
Paramaribo
18.2 C
Amsterdam
0
(0)

Minister Levens krijgt bezoek van Indiase ambassadeur

lees ook ...

Arts Wim Bakker waarschuwt tegen samenwerking NPS en NDP

Wim Bakker, arts en lid van de Nationale Partij Suriname (NPS), heeft in het programma Sranan Tori op ATV aangegeven dat de NPS zichzelf moet vernieuwen. Volgens Bakker zit de partij al jaren intern e...

De Indiase ambassadeur Shankar Balachandran heeft op 10 januari 2022 minister Marie Levens van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWC) bezocht. Tijdens dit bezoek hebben de minister en de diplomaat gesproken over de samenwerking die India en Suriname kunnen aangaan op het gebied van onderwijs. De minister  gaf de ambassadeur aan onder de indruk te zijn van de ontwikkeling die India doormaakt.

Op het gebied van afstandsonderwijs zal minister Levens gebruikmaken van de kennis en ervaring die India heeft met het afstandsonderwijs. De bewindsvrouw focust zich vooral op het gebied van technologische ontwikkeling en cultuur. De planning is dat het ministerie een aantal middelbare scholen zal opzetten die voornamelijk gericht zijn op kunst en cultuur om het creatief gevoel bij jongeren aan te wakkeren.

De ambassadeur drukte minister Levens op het hart gebruik te maken van de verschillende scholarships die India aangeboden heeft aan Surinaamse studenten. De minister en de Indiase gezant hebben besloten al deze mogelijkheden te bekijken zodat burgers zo gauw mogelijk gebruik maken van deze kansen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Levens krijgt bezoek van Indiase ambassadeur