donderdag 30 maart 2023
30 C
Paramaribo
11.1 C
Amsterdam
0
(0)

Gepensioneerden en jubilarissen bij OW gehuldigd

lees ook ...

Stroomtarief blijft ongewijzigd op SRD 1,43 per kilowattuur

Het tarief voor stroom in Suriname is nog steeds SRD 1,43 per kilowattuur. Dit bevestigt directeur Dave Abeleven van de Energie Autoriteit Suriname (EAS) in reactie op recente insinuaties over een mog...

Het ministerie van Openbare Werken (OW) heeft de gepensioneerden en jubilarissen in de bloemetjes gezet door deze te huldigen. Dit heuglijke feit vond op donderdag 02 en vrijdag 03 december 2021 plaats in de hoofdtempel van vereniging Arya Dewaker aan de Johan Adolf Pengelstraat. 

Bij het aantreden van minister Nurmohamed in juli 2020 werd geconstateerd dat er een achterstand was in personeelsaangelegenheden. De bewindsman heeft personeelszaken als prioriteit geplaatst om zoveel als mogelijk een inhaalslag te maken. De OW-ambtenaren die dit jaar de erkenning ontvingen, hebben 25, 30, 35 en 40 dienstjaren bereikt en wel over de jaren 2017 en 2018. OW-medewerkers die dit jaar de pensioengerechtigde leeftijd bereiken, zijn ook gehuldigd. Zij ontvingen elk een oorkonde of certificaat alsook een enveloppe met inhoud.

De OW-minister sprak zijn bijzonder dank uit richting het team van zijn ministerie dat enorm veel werk heeft verzet om dit markante moment tot een succes te maken. Hij gaf te kennen dat er hard wordt gewerkt aan veranderingen binnen personeelsaangelegenheden. Tenslotte richtte hij een woord van dank tot de gepensioneerden en jubilarissen voor het feit dat zij jarenlang hun krachten hebben gegeven aan het ministerie van Openbare Werken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGepensioneerden en jubilarissen bij OW gehuldigd