vrijdag 31 maart 2023
30 C
Paramaribo
10 C
Amsterdam
0
(0)

Minister Kuldipsingh van AW&J bezoekt Commewijne

lees ook ...

Afdeling Bijenteelt LVV verzorgd in Coronie training voor im...

In het district Coronie is er op vrijdag 24 maart jongstleden voor zevenendertig imkers uit Coronie en Nickerie, een training over Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP) verzorgd. De training ...

Minister Rishma Kuldipsingh van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AW&J) bezocht op 4 december samen met enkele directieleden van het ministerie een beleefdheidsbezoek  aan districtscommissaris (dc) Mohamedsafiek Rajab van Commewijne om onder andere de mogelijkheid tot het vestigen van een dependance van Arbeid in het district te bekijken. Zij bezocht daarbij ook de dependance Jeugdzaken te Meerzorg.

Dc Mohamedsafiek Rajab zei blij te zijn met het bezoek van de minister en kijkt uit naar een goede samenwerking. De burgervader uitte zijn bezorgdheid over arbeidstoestanden in het district waarbij niet de juiste arbeidsvoorschriften nageleefd worden. Hij wil samen met het ministerie werken aan oplossingsmodellen. Ook wil de DC in samenwerking met het ministerie de ontplooiingskansen voor de jeugd in het district vermeerderen.

De minister: “Het jeugdwerk heeft enorm onze aandacht. Het is daarom belangrijk dat de jeugd de nodige voorlichting krijgt. Tijdens haar bezoek aan de dependance te Meerzorg werden de bewindsvrouw de uitdagingen,  waaronder het tekort aan goede werkruimten voorgehouden, alsook de potentiële oplossingsmodellen. De minister zei samen met haar team locaties te zullen identificeren om het personeel beter te accommoderen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Kuldipsingh van AW&J bezoekt Commewijne