vrijdag 9 december 2022
28.9 C
Paramaribo
1.9 C
Amsterdam
5
(1)

Minister Kuldipsingh neemt deel aan COTED meeting

lees ook ...

SRD 13,9 miljoen beschikbaar voor afbouwen logeergebouwen Si...

Om de drie logeergebouwen in het district Sipaliwini af te bouwen, heeft het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) SRD 13.9 miljoen beschikbaar gesteld. Marlon Cairo, directeur van Stic...

De nieuwe minister van Economische Zaken, Rishma Kuldipsingh, heeft met een delegatie deelgenomen aan de 54ste Council for Trade and Economic Development (COTED) meeting, welke van 28-29 april 2022 via videoconferentie werd gehouden. De minister van EZ is verantwoordelijk voor de implementatie van de Caricom Single Market en Economy (CSME) vanuit de Surinaamse zijde. 

Er is een integrale overheidsaanpak nodig alsmede een nauwgezette opvolging van de gemaakte afspraken en genomen besluiten binnen de CSME. Op de agenda staan wederom agendapunten die al jaren op de COTED agenda voorkomen, alsmede vraagstukken die kunnen leiden tot groei en ontwikkeling van de economie binnen de regio zoals externe economische en handelsrelaties, de impact van de COVID-19 pandemie alsook de oorlog tussen Rusland en Oekraïne op de regio, handel in goederen, de hoge vrachtkosten, en de status van de 11e European Development Fund programma’s.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Kuldipsingh neemt deel aan COTED meeting