zondag 3 december 2023
31.1 C
Paramaribo
1.7 C
Amsterdam
5
(1)

Minister Kuldipsingh neemt deel aan COTED meeting

lees ook ...

President Santokhi waarschuwt tegen schijnwelvaart

Tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen (APB) in De Nationale Assemblee op maandag 27 november benadrukte president Chandrikapersad Santokhi dat de regering geen voorstander is van schijnwelvaart....

De nieuwe minister van Economische Zaken, Rishma Kuldipsingh, heeft met een delegatie deelgenomen aan de 54ste Council for Trade and Economic Development (COTED) meeting, welke van 28-29 april 2022 via videoconferentie werd gehouden. De minister van EZ is verantwoordelijk voor de implementatie van de Caricom Single Market en Economy (CSME) vanuit de Surinaamse zijde. 

Er is een integrale overheidsaanpak nodig alsmede een nauwgezette opvolging van de gemaakte afspraken en genomen besluiten binnen de CSME. Op de agenda staan wederom agendapunten die al jaren op de COTED agenda voorkomen, alsmede vraagstukken die kunnen leiden tot groei en ontwikkeling van de economie binnen de regio zoals externe economische en handelsrelaties, de impact van de COVID-19 pandemie alsook de oorlog tussen Rusland en Oekraïne op de regio, handel in goederen, de hoge vrachtkosten, en de status van de 11e European Development Fund programma’s.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Kuldipsingh neemt deel aan COTED meeting