woensdag 6 juli 2022
23.8 C
Paramaribo
12.9 C
Amsterdam
5
(1)

Minister Kuldipsingh neemt deel aan COTED meeting

lees ook ...

Hoge prijzen brandstof, graan en brood in het Caraïbisch geb...

Staatshoofden van de Caricomlanden uitten tijdens de openingsceremonie van de 43ste reguliere Caricom staatshoofdenvergadering op 03 juli, hun bezorgdheid over de effecten van klimaat verandering, de ...

De nieuwe minister van Economische Zaken, Rishma Kuldipsingh, heeft met een delegatie deelgenomen aan de 54ste Council for Trade and Economic Development (COTED) meeting, welke van 28-29 april 2022 via videoconferentie werd gehouden. De minister van EZ is verantwoordelijk voor de implementatie van de Caricom Single Market en Economy (CSME) vanuit de Surinaamse zijde. 

Er is een integrale overheidsaanpak nodig alsmede een nauwgezette opvolging van de gemaakte afspraken en genomen besluiten binnen de CSME. Op de agenda staan wederom agendapunten die al jaren op de COTED agenda voorkomen, alsmede vraagstukken die kunnen leiden tot groei en ontwikkeling van de economie binnen de regio zoals externe economische en handelsrelaties, de impact van de COVID-19 pandemie alsook de oorlog tussen Rusland en Oekraïne op de regio, handel in goederen, de hoge vrachtkosten, en de status van de 11e European Development Fund programma’s.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Kuldipsingh neemt deel aan COTED meeting