maandag 6 februari 2023
25.5 C
Paramaribo
3.3 C
Amsterdam
0
(0)

Minister Kuldipsingh: Mensen die vasten zullen hun ziel zuiveren

lees ook ...

Japanse grant voor NVB en Wi Uma Fu Sranan

De Nationale Vrouwenbeweging(NVB) heeft zestigduizend US dollar aan grant ontvangen voor hun projecten. Met dit geld hoopt de organisatie hun opvang en trainingsfaciliteit te renoveren in het district...

Minister Rishma Kuldipsingh van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AW en J) wenst de Surinaamse gemeenschap kracht toe in deze periode van Ramadan en Navratri, ook wel bekend als de vastenmaand. Personen zullen in deze periode hun ziel zuiveren en Allah dank geven voor alles dat hij gegeven heeft aan de mensheid zoals de profeet Mohammed en de “Koran”. De Ramadan begint op 13 april en eindigt op 12 mei.

De Navratri festiviteiten duren negen dagen en nachten en richt zich op de verering van de godin Durga. Elke nacht eert een andere kant van deze universele moeder. De Navratri is begonnen op 12 april en duurt tot en met 20 april. Naast deze vastenmaand wil ik u erop attenderen dat wij ons bevinden in een periode vol uitdagingen in verband met de Covid-19-pandemie en verzoek ik u om ook tijdens het vasten de Covid-19-maatregelen in acht te nemen.

Als advies wil ik meegeven dat u ernaar streeft om de beste persoon te zijn die u kunt zijn. Moge jullie Allah en Durga mata u zegenen en u de moed geven deze crisistijd goed te kunnen doorstaan. Welke wijze u ook kiest voor de verering, doe dat met liefdevolle toewijding en volste vertrouwen. Ik wens u een gezegende Ramadan en een shubh Navratri toe, aldus de boodschap van de AW en J-minister.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

7 REACTIES

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Kuldipsingh: Mensen die vasten zullen hun ziel zuiveren