vrijdag 27 januari 2023
27.7 C
Paramaribo
4.6 C
Amsterdam
0
(0)

Minister Kuldipsing laat Nationaal Jeugdinstituut evalueren

lees ook ...

President Santokhi bezoekt Cultureel festival ivm Chinees ni...

President Chandrikapersad Santokhi bezocht op 21 januari in verband met het Chinees Nieuwjaar, het Chinese Cultureel Festival in de KKF hal. Volgens de traditionele Chinese kalender begint op zondag 2...

Op 08 februari installeerde minister Rishma Kuldipsingh van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken(AW&J) een werkgroep ter evaluatie van het Nationaal Jeugdinstituut (NJI). De evaluatie zal geschieden onder leiding van de directeur van het instituut, Karishma Mathoera. De minister gaf de instructie om bij de evaluatie na te gaan hoe het instituut de jeugdparticipatie kan bevorderen.

De afgelopen periode heeft het NJI niet naar behoren gefunctioneerd. Onder het NJI vallen de jeugdorganen Nationaal Jeugdparlement (NJP), Caricom Jeugdambassadeurs en Korps en de United Nations Sustainable Development Goals Jeugdambassadeurs en Korps. Tijdens de evaluatie zullen alle betrokken actoren, intern en extern, worden geconsulteerd. Het hoofddoel is om uiteindelijk het NJI te behouden en die naar behoren in te zetten voor het begeleiden en het vormen van de jeugd.

De werkgroep bestaat uit:Karishma Mathoera (directeur NJI), Genti Mangroe (directeur Jeugdzaken), Mitesh Bhaggoe (onderdirecteur NJI), Glenn Piroe (onderdirecteur Juridische Zaken) en Vivian Soemowikromo- Redjopawiro (beleidsadviseur).

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Kuldipsing laat Nationaal Jeugdinstituut evalueren