woensdag 8 februari 2023
26.3 C
Paramaribo
0.3 C
Amsterdam
0
(0)

Minister Imanuel ontvangt scheidsrechter Zachary Zeegelaar

lees ook ...

Brandstofprijzen GOw2 middernacht verhoogd

Servicestations hielden hun deuren gesloten in het afgelopen weekend. Het gaat hier om Shell, SOL en Roy Boedhoe. Pompstations van Gow2 deden wel zaken. De prijzen waren SRD 24,33 (diesel) om SRD 27,8...

Scheidsrechter Zachari Zeegelaar mocht op dinsdag 17 januari 2022 een geste ontvangen van minister Gracia Emanuël van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS),  als blijk van waardering voor zijn prestaties als assistent scheidsrechter op de wereldkampioenschappen (WK) 2022.

De minister zei heel trots te zijn op Zeegelaar en dat zij dit niet onopgemerkt voorbij wil laten gaan. Naar zeggen van de bewindsvrouw heeft de scheidsrechter Suriname heel positief op de wereldkaart geplaatst. Ook zegt ze dat het ministerie altijd een bijdrage kan leveren waar nodig.

Zeegelaar die ook werkzaam is op het ministerie van ROS, is de eerste Surinamer die heeft opgetreden als assistent scheidsrechter tijdens een WK-voetbal. Eind vorig jaar heeft hij twee keren opgetreden in Qatar tijdens het WK. Het gaat om de wedstrijden Duitsland tegen Japan en Brazilië tegen Zwitserland in de groepsfase.

Later deze maand reist Zegelaar af naar de Verenigde Staten om als assistent daar op te treden in een oefenduel tussen de VSA en Servië.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Imanuel ontvangt scheidsrechter Zachary Zeegelaar