zaterdag 25 mei 2024
31 C
Paramaribo
16.4 C
Amsterdam
0
(0)

Minister Imanuel ontvangt scheidsrechter Zachary Zeegelaar

lees ook ...

Gezondheidswerkers getraind in zelfmoordpreventie door PAHO ...

Suïcide is een wereldwijd probleem dat jaarlijks miljoenen levens eist en diepe wonden achterlaat in gemeenschappen. In samenwerking met het ministerie van Volksgezondheid heeft de Pan American Health...

Scheidsrechter Zachari Zeegelaar mocht op dinsdag 17 januari 2022 een geste ontvangen van minister Gracia Emanuël van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS),  als blijk van waardering voor zijn prestaties als assistent scheidsrechter op de wereldkampioenschappen (WK) 2022.

De minister zei heel trots te zijn op Zeegelaar en dat zij dit niet onopgemerkt voorbij wil laten gaan. Naar zeggen van de bewindsvrouw heeft de scheidsrechter Suriname heel positief op de wereldkaart geplaatst. Ook zegt ze dat het ministerie altijd een bijdrage kan leveren waar nodig.

Zeegelaar die ook werkzaam is op het ministerie van ROS, is de eerste Surinamer die heeft opgetreden als assistent scheidsrechter tijdens een WK-voetbal. Eind vorig jaar heeft hij twee keren opgetreden in Qatar tijdens het WK. Het gaat om de wedstrijden Duitsland tegen Japan en Brazilië tegen Zwitserland in de groepsfase.

Later deze maand reist Zegelaar af naar de Verenigde Staten om als assistent daar op te treden in een oefenduel tussen de VSA en Servië.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Imanuel ontvangt scheidsrechter Zachary Zeegelaar