donderdag 22 februari 2024
29.3 C
Paramaribo
8.8 C
Amsterdam
5
(1)

Minister Emanuël installeert stichtingsbesturen 

lees ook ...

Unicef en overheid inaugureren watervoorzieningsproject:Scho...

Het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen heeft in samenwerking met Unicef de gerenoveerde watervoorziening in Kwamalasamutu officieel in gebruik genomen. Dit systeem zal schoon drinkwater leveren aa...

Gracia Emanuël, minister van Regionale Ontwikkeling en sport (ROS),  heeft de besturen van de stichtingen Boskopu, Regional Sport Academy (RSA) en Stichting School Federatie Suriname (SSFS) geïnstalleerd. “Als minister van ROS wil ik een dringend beroep op u doen als bestuur om goede nota te nemen van de statuten en zich op een uitzonderlijke wijze te kwijten van uw verantwoordelijkheid in het streven naar het halen van de gestelde doelen van de stichtingen,” zei de minister.

Het gezamenlijk doel van de verschillende besturen is om de stichtingen naar een hoger niveau te tillen. Daartoe zal de stichting al haar ten dienste staande middelen inzetten om de doelen te halen. De voorzitter van het bestuur van Radio Boskopu is Naäma Leidsman met de leden Baldwin Ori, Fidesha Pinas–Djemesi, Neetan Andy, Erik Refos, Jowani Seedo en Aarti Sewraran.

Stichting School Federatie Suriname heeft als voorzitter Aniel Ghisaidoobe. De leden Vernon Kersout, Jonathan Tobi, Jolaisa Molly, Wilma Afroedoe en Mashart Marelva. Het bestuur Regional Sport Academy (RSA) heeft als voorzitter Delano Landvreugd, ondervoorzitter Anthony Lucinda, de leden Steven Ishwardat, Biza Akiemboto, Fredericio Sardin, Angelo Vast, Bunitia panka, Stanley Tilak en Yvonne Koempai.

Minister Emanuël drukte de leden op het hart om niet als een enkeling te werk te gaan, maar zaken in collectief verband aan te pakken. “De leiding van het ministerie kijkt uit naar een vruchtbare samenwerking met de stichtingsbesturen.”

Verder sprak de bewindsvrouw de voorzitters toe om samen met de overige bestuursleden op een inspirerende en bemoedigende manier te werk te gaan met directie en het personeel.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Emanuël installeert stichtingsbesturen