maandag 30 januari 2023
23.3 C
Paramaribo
7.9 C
Amsterdam
0
(0)

Minister BIBIZ weet niets van investering 20 miljard US Dollar

lees ook ...

President Santokhi feliciteert India met onafhankelijkheidsd...

President Chandrikapersad Santokhi bracht vandaag op de Indiase Dag der Republiek de felicitaties uit aan de Indiase president Draupadi Murmu, premier Narendra Modi en de totale Indiase bevolking. Jaa...

Minister Albert Ramdin  van Buitenlandse Zaken, Internationale Business en Internationale Samenwerking, reageerde op geruchten al zou de regering op het punt staan een lening van 20 Miljard USD aan te gaan met een buitenlandse investeerder, als volgt: “Dit is misleidend. Men moet ophouden hiermee. Als Surinamer vraag ik aan u om hiermee op te houden. U creëert spanning en ook hoop, maar het ernstige is dat u de samenleving een verkeerd beeld geeft van de realiteit. En dat moeten wij niet hebben”

De minister spreekt met klem tegen iets te hebben ondertekend. Volgens de bewindsman, die ook in zijn portfolio heeft staan het aantrekken van buitenlandse investeerders, zegt bekend te zijn met deze handeling van internationale financiële investeerders. Hij betitelt ze als shoppers en brokers. “Dit is de nieuwe ontwikkeling in het internationale financiële circuit. Zogenaamde trading platforms maken gebruik van financiële arrangementen, sommige zijn legitiem en andere weer niet”, stelt de BIBIS minister. Volgens hem is het verhaal van de investeerder met 20 miljard usd te mooi om waar te zijn. De Bibis bewindsman juicht te komst van de moderne technologie enorm toe, maar roept de samenleving op om het juist te gebruiken.

De samenleving hoeft zich niet druk te maken ovet wat waar is en wat niet. Zij hoeft alleen maar af te wachten. De tijd openbaart namelijk alles. En met een beetje menselijke hulp wordt dat wat aan het licht moet komen ook versneld, zoals wij al eerder hebben meegemaakt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister BIBIZ weet niets van investering 20 miljard US Dollar