woensdag 10 augustus 2022
25.7 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
5
(1)

Minister AW&J krijgt tabaks ontmoedigings materiaal

lees ook ...

Kleuter ontvangt ondersteuning van Ministerie ROS

De onderdirekteur Recreatie en Sport (R&S), Ramon Apoetiti en RR lid Sieglien Williams van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport ( ROS ), overhandigden een geldsbedrag, een fruitmand ...

Farisha Sheombarsing, tabaks focalpoint van het Bureau voor de Openbare Gezondheidszorg (BOG), overhandigde op 20 mei 2021 in het kader van de tabaksontmoediging van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO),  voorlichtingsmateriaal aan minister Rishma Kuldipsingh van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AWJ). Het doel hiervan is om de tabakswet zichtbaar te maken binnen alle instituten of instellingen.

Het materiaal is van belang om tabakswet  voor de bevolking zichtbaar te maken en bewustwording te creëren onder de samenleving. De tabakswet 2013 verplicht het land tot uitvoering en naleving van belangrijke effectieve maatregelen zoals vastgelegd in de Pan- Amerikaanse Gezondheidsorganisatie (PAHO)/WHO-strategie en actieplan ter versterking van de tabaksontmoediging in de Amerika’s 2018-2022.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister AW&J krijgt tabaks ontmoedigings materiaal