woensdag 8 februari 2023
24.4 C
Paramaribo
-1.3 C
Amsterdam
5
(1)

Minister AW&J krijgt tabaks ontmoedigings materiaal

lees ook ...

Bouterse: “De situatie in Suriname maakt je depressief”

NDP-voorzitter Desi Bouterse heeft zaterdagavond tijdens een kadermeeting van zijn partij flink uitgehaald naar de regering-Santokhi. Dat het niet goed gaat in het land heeft hij benadrukt in zijn toe...

Farisha Sheombarsing, tabaks focalpoint van het Bureau voor de Openbare Gezondheidszorg (BOG), overhandigde op 20 mei 2021 in het kader van de tabaksontmoediging van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO),  voorlichtingsmateriaal aan minister Rishma Kuldipsingh van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AWJ). Het doel hiervan is om de tabakswet zichtbaar te maken binnen alle instituten of instellingen.

Het materiaal is van belang om tabakswet  voor de bevolking zichtbaar te maken en bewustwording te creëren onder de samenleving. De tabakswet 2013 verplicht het land tot uitvoering en naleving van belangrijke effectieve maatregelen zoals vastgelegd in de Pan- Amerikaanse Gezondheidsorganisatie (PAHO)/WHO-strategie en actieplan ter versterking van de tabaksontmoediging in de Amerika’s 2018-2022.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister AW&J krijgt tabaks ontmoedigings materiaal