dinsdag 21 maart 2023
30 C
Paramaribo
12.3 C
Amsterdam
5
(1)

Minister Amoksi ontvangt woensdag ontevreden brandweerlieden

lees ook ...

DC Bhola en protesteerders garanderen veiligheid tijdens pro...

Districtscommissaris Ricardo Bhola van Paramaribo-Noordoost garandeert de samenleving dat het op vrijdag 24 maart aanstaande wanneer er weer een protest wordt gehouden dat het veilig zal zijn.  De bur...

De ontevreden leden van het Korps Brandweer Suriname (KBS) worden woensdag ontvangen door minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie (Juspol). Een groep brandweerlieden is op 27 september naar het hoofdkantoor van het ministerie geweest en  toegesproken door de minister. Zij vroegen de dringende aandacht van de bewindsman voor zaken zoals toelage en medische voorzieningen die voor het KBS gerealiseerd moeten worden.

Tijdens het gesprek zal de Juspol-minister de groep in de gelegenheid stellen om zaken waarmee zij geconfronteerd zijn naar voren te brengen. Vanuit het ministerie zullen zij meer duidelijkheid krijgen over de fase waarin zaken die voor het KBS in behandeling zijn, verkeren.

Voor de leiding van zowel het ministerie als het brandweerkorps is het erg belangrijk, dat de personeelsleden onder goede condities hun werkzaamheden verrichten. Er zal ernaartoe worden gewerkt om alle zaken te realiseren.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Amoksi ontvangt woensdag ontevreden brandweerlieden