vrijdag 27 januari 2023
27.7 C
Paramaribo
4.6 C
Amsterdam
5
(1)

Minister Amoksi moet vóór donderdag worden ontheven.

lees ook ...

More than 500 people receive glasses thanks to Lions clubs a...

More than 500 individuals with impairments who recently underwent a professional eye examination require glasses. Following the execution of their first Vision Project for 2023 in Paramaribo, Wanica, ...

Voorzitter Poetini Atompai heeft meegedeeld dat de algemene ledenvergadering (alv) van de Surinaamse Politiebond (SPB) unaniem heeft besloten om het vertrouwen in de minister van Justitie en Politie Kenneth Amoksi op te zeggen. De eis is dat de minister vóór donderdag wordt ontslagen.

De algemene ledenvergadering heeft bepaals welke afdelingen zullen worden ingezet bij de protestacties.

De SPB wil op de bres staan voor  Raoul Hellings en Sergio Gentle, die adviseurs van de bond zijn. Atompai geeft  te kennen, dat de dienstvoertuigen niet ingeleverd zullen worden op een mondelinge aanzegging.

De vergadering zal donderdag 12.00 uur weer aanvangen, nadat de besluiten schriftelijk kenbaar gemaakt zijn aan president Chan Santokhi. Indien uiterlijk donderdag vóór de alv geen gehoor wordt gegeven aan de eis van de alv, en de minister nog in functie is, zal de Surinaamse Politiebond in staking gaan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Amoksi moet vóór donderdag worden ontheven.