vrijdag 2 juni 2023
28 C
Paramaribo
10.7 C
Amsterdam
0
(0)

Minister Amoksi bespreekt samenwerking op het gebied van wetshandhaving met AGA

lees ook ...

Landbouwer in dorp Perika krijgt ondersteuning bij grootscha...

Het directoraat Agrarisch Ontwikkeling Binnenland (DAOB) werkt samen met een landbouwer in Perika, Marowijne, aan het grootschalig verbouwen van gember. Binnenkort zal er een fabriek in Moengo operati...

Minister Kenneth Amoksi van het Justitie en Politie (Juspol) heeft een ontmoeting gehad met twee vertegenwoordigers van de non-profit organisatie Attorney General Alliance (AGA). Als vertegenwoordigers waren aanwezig Fred Niehaus, adviseur en voorzitter van de ‘Make A Difference Foundation’ en Sean Tonner grondlegger en president van ‘Phase Line Strategies’.

Fred Niehaus en Sean Tonner op bezoek bij minister Amoksi. Foto: Juspol

De AGA is een wereldwijde organisatie van functionarissen en partners uit de publieke en private sector die complexe kwesties betreffende wetgeving en beleid aanpakken.  Tijdens de bijeenkomst werd gesproken over de mogelijkheid om samen te werken op het gebied van wetshandhaving, zoals consumentenfraude, piraterij, mensenhandel en drugs.

De AGA nodigde de minister uit voor de jaarlijkse AGA-conferentie in Californië, waar deze onderwerpen verder zullen worden besproken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Amoksi bespreekt samenwerking op het gebied van wetshandhaving met AGA