Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Minister Achaibersing in Suriname weer slachtoffer nep Facebookaccount

Geplaatst

op

De minister van Financiën en Planning in Suriname, Armand Achaibersing, is wederom slachtoffer van een nep Facebookaccount. Iemand geeft zich uit als de bewindsman. Hij zou leningen tegen een speciale rente in euro’s verstrekken als men binnen een bepaalde tijd reageert. Het gaat om leningen variërend van 5.000 tot en met 900.000 euro tegen een rente van 2 procent per jaar.

Op het valse Facebookaccount wordt ook de naam van de Islamic Development Bank (ISDB) genoemd, die de gelden beschikbaar gesteld heeft. Minister Achaibersing betreurt het dat zijn naam misbruikt is en benadrukt dat de account niet van hem afkomstig is en dat hij nimmer leningen zoals aangegeven in het bericht verstrekt aan burgers.

Eerder dit jaar, in augustus, werd de bewindsman al het slachtoffer van een vals Facebookaccount. Toen werd ook melding gemaakt, dat hij leningen tegen een aantrekkelijke rente verstrekte.

Volgens het fakebericht biedt de minister leningen aan individuen of aan startende ondernemers, die een bedrijf willen beginnen, tegen een rente van 2 procent, met een looptijd van een tot tien jaar. Dit is volstrekt onjuist! De bewindsman betreurt het dat kwaadwilligen de bevolking op een dwaalspoor proberen te brengen met deze onjuiste berichten.

Culturu.com

 

1 Reactie
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Elly
vrijdag 16 oktober 2020 00:38

Achaibersing ontkent hiermee te maken te hebben en ik geloof hem.
Dit nep fb account zal wel door zo’n Bouterse kont kusser zijn gemaakt.

Het werk van valse lafaards die hun terechte verlies niet kunnen verwerken herken je zo.

Suriname

Guyanese president Irfaan Ali gearriveerd in Suriname

Geplaatst

op

President Ali 2

Irfaan Ali, de president van buurland Guyana, is gisteren gearriveerd in Suriname. Het Guyanese staatshoofd is samen met first lady, Arya Ali, en zijn delegatie geland op de Johan Adolf Pengel International airport. De president vertoeft in het land in het kader van 45 jaar staatkundige onafhankelijkheid.

Op Zanderij is president Ali ontvangen door onder andere minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking, minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie, minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken en de districtscommissaris van Para, Marlene Joden.

Later vandaag zal president Ali ontvangen worden door president Chan Santokhi. Hierna zal er een persmoment zijn met beide presidenten. Suriname en Guyana hebben reeds jarenlang een bilaterale samenwerking.

Culturu.com

Lees verder

Suriname

Wegomlegging op woensdag 25 november

Geplaatst

op

20201123 191257

De afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname laat weten dat in het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,  het Korps Politie Suriname bekend maakt dat op  de navolgende kruisingen het verkeer middels verkeersborden zal worden omgelegd t.w.: 

1.Op woensdag 25 november omstreeks 00.00 uur tot 08.00 uur worden de navolgende wegomleggingen gepleegd (kleine omlegging) te weten:

1. Grote Combéweg / Henk Arronstraat.

2. Roseveltkade / Kleine Waterstraat.

 

  1. Omstreeks 08.00 uur tot 18.00 uur wordt de grote wegomlegging ingesteld met de navolgende kruisingen te weten:

1. Tourtonnelaan/ Henk Arronstraat

2. Mr. F. Lim A Po- / Noorderkerkstraat

3. Mr. F. Lim A Po- / Watermolenstraat

4. Mr. F. Lim A Po- / Mirandastraat

5. Koninginne- / Prins Hendrikstraat

6. Koninginne-/ Julianastraat

7. Mahonylaan/ Louiselaan **(extra afsluiting Louiselaan/ Roseveldtkade)

8. Sommelsdijckstraat/ Grote Combéweg

9. Sommelsdijck-/ Kleine Waterstraat (Rietbergplein)

Op de weggebruikers wordt het beroep gedaan met de in te stellen verkeersomleggingen rekening te houden en de aanwijzingen van de Politie ter plaatse stipt op te volgen.

Gelet op de Covid-19 pandemie wordt het beroep gedaan op de Surinaamse bevolking casu quo leefgemeenschap om de activiteiten rond dit heuglijk feit via de media te volgen. Uw gezondheid en dat van anderen staat centraal.

Tot zover de bekendmaking van het Korps Politie Suriname  –  culturu.com

Lees verder

Meest gelezen