dinsdag 27 februari 2024
26 C
Paramaribo
3.7 C
Amsterdam
0
(0)

“MiniBizz Salesday”in verband met 75-jarig bestaan ministerie van Economische zaken

lees ook ...

Overhandiging van geloofsbrieven: president Santokhi ontvang...

Acht niet-residerende ambassadeurs hebben hun geloofsbrieven overhandigd aan president Chandrikapersad Santokhi in het presidentieel paleis. Vertegenwoordigers uit Zimbabwe, Colombia, Zwitserland, Mal...

Het ministerie van Economische zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) heeft in het kader van haar 75-jarig bestaan op het terrein een “MiniBizz Salesday” georganiseerd. Het doel van de activiteit is om zoveel mogelijk ondernemers de mogelijkheid te bieden om hun producten en diensten te promoten en ten verkoop aan te bieden.

Een 20-tal ondernemers hebben deelgenomen aan deze verkoopdag, die op woensdag 17 augustus 2022 op het terrein van EZ is gehouden. De salesday werd door minister Rishma Kuldipsingh voor geopend verklaard. Minister Kuldipsingh heeft benadrukt dat het ministerie alle beleidsgebieden gaat ontwikkelen, maar dat er prioriteiten zullen worden gesteld. Eén van de prioriteiten is ondernemerschap stimuleren en bevorderen. Ook zal het beleidsgebied technologische innovatie worden aangepakt voor onder meer business innovatie. Naar aanleiding hiervan zullen zoveel als mogelijk Surinaamse producten worden gepromoot en worden klaargemaakt voor de export. Tenslotte heeft minister Kuldipsingh haar hartgrondige dank uitgebracht aan het totaal personeel, die ondanks de vele uitdagingen, een bijdrage levert om het ministerie draaiende te houden. Ook heeft de minister een dankwoord gericht aan de ondernemers, die het ministerie ondersteunen door met name te participeren aan de salesday.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname“MiniBizz Salesday”in verband met 75-jarig bestaan ministerie van Economische zaken