donderdag 22 februari 2024
28.7 C
Paramaribo
11.5 C
Amsterdam
5
(1)

Mini Curaçao infomarkt om Surinamers uit te nodigen

lees ook ...

Vp Brunswijk gevraagd om steun door landbouwers Saramacca en...

Kleine landbouwers uit de districten Coronie en Saramacca hebben gezamenlijk hun zorgen en behoeften geuit tijdens een ontmoeting met vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk op maandag 19 februari 2024. E...

Het Curaçao Tourist Board (CTB) doet er alles aan om Surinamers te krijgen op het eiland. “We hebben op 1 april een persevenement in Suriname en op 2 april een mini-infomart gepland in de Hermitage Mall” zegt  Elaine Francisca. Ook Jill-Joy Landburg,  onderdirecteur  van Creative Communications & Marketing (CCM), is na twee jaar terug op het eiland om samen met de CTB de promotie van Curaçao in Suriname opnieuw een push te geven.

CTB is altijd bezig geweest, maar zonder vluchten  en gesloten landen, kan promotie niet op gang komen. Nu vliegt men weer. De Covid-19-restricties verdwijnen langzaam, en  het toerisme op Curaçao herstelt. Nieuwe hotels komen erbij en bestaande worden opgekrikt.

“Hoewel we altijd proberen om een balans te vinden tussen traditionele en nieuwe media, zoals sociale media, zijn we deze keer gekomen met twee influencers om het eiland te promoten”, verduidelijkt Landburg. “Hun followers zijn daarbij doorslaggevend geweest. We willen een zo groot mogelijke groep bereiken.”

Shaquille ‘Shaq.sr’ Marcus en Kayleigh Tseng Ching Lien zijn de  influencers, die op de trip naar Curaçao zijn. Er is veel te zien. Landburg verzameld informatie over de nieuwe hotels en attracties om  een goed beeld in de promotie van het eiland te kunnen weergeven.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMini Curaçao infomarkt om Surinamers uit te nodigen