donderdag 8 december 2022
25 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
3.7
(3)

Minderdraagkrachtige studenten krijgen bouwkavel

lees ook ...

Cambiel favors a domestic pricing structure

Marinus Cambiel, vice-chairman of the ABOP, demands that the government create a pricing structure for the home market. Cambiel asserts that this should guarantee reasonably priced goods and services ...

Tien leden van de Vereniging voor Minderdraagkrachtige Studenten in Suriname (VMSS) zijn blij gemaakt met een bereidverklaring te ressort Reeberg.

Kort na het aantreden van minister Diana Pokie van Grondbeleid en Bosbeheer (GBB), vond er een ontmoeting plaats met de VMSS. Tijdens dit gesprek heeft, volgens Van Dun (VMSS voorzitter), Minister Pokie beloofd dat bij elk project dat zou worden uitgegeven, leden van de VMSS meegenomen zouden worden.

Enkele assembleeleden waaronder Edgar Sampie (ABOP), Ivanildo Plein (NPS) en Melvin Bouva (NDP) hebben het vraagstuk betreffende het toewijzen van huizen aan minderdraagkrachtige studenten ter sprake gebracht tijdens de begrotingsbehandeling. Voorzitter Van Dun vindt het prijzenswaardig dat assembleeleden, met name Sampie, hun ondersteuning geven aan het streven van de vereniging om elke student en pas afgestudeerde te helpen aan een bouwperceel of woning.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinderdraagkrachtige studenten krijgen bouwkavel