woensdag 28 september 2022
29.9 C
Paramaribo
8.5 C
Amsterdam
0
(0)

Veel minder gasten bij jaarrede president Santokhi op 1 oktober

lees ook ...

Governor CBvS: Further slight drop in share price expected

The advance of the exchange rate has come to a halt since Tuesday, but there has been no significant decline. It is the desire of the acting President Ronnie Brunswijk that the exchange rate for US dr...

Waar er onder normale omstandigheden zeker 350 gasten worden geaccommodeerd als een president zijn jaarrede in een buitengewone openbare vergadering van De Nationale Assemblee (DNA) uitspreekt, is het aantal dit jaar gereduceerd tot iets meer dan 30. Het besluit is door de leiding van het parlement genomen vanwege de toename van het aantal Covid-19-gevallen. 

Ook voor de pers is er vanwege gebrek aan ruimte geen plek gereserveerd dit jaar. De pers mag de zaal noch het terrein betreden. Echter zullen er maatregelen getroffen worden om de pers te voorzien van alle materiaal. De afdeling Communicatie en Informatie van het parlement zal voor alle materiaal zorgen.

De vergadering zal live te volgen zijn via DNA TV op kanaal 8.4, YouTube en de Facebookpagina van DNA. Benadrukt wordt dat de pers tijdens de jaarrede geen toegang heeft tot het terrein van DNA. Alle interviews met gasten zullen buiten het terrein moeten plaatsvinden.

Deze buitengewone openbare vergadering van DNA, waarin president Chandrikapersad Santokhi zijn jaarrede zal uitspreken, wordt op 1 oktober gehouden en begint om 10.00 uur.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVeel minder gasten bij jaarrede president Santokhi op 1 oktober