zaterdag 1 april 2023
30.2 C
Paramaribo
10.6 C
Amsterdam
4.3
(3)

Militair attaché Nederland schenkt muziekinstrumenten

lees ook ...

Workshop watermanagement in Spice Quest voor studenten

Het onderdirectoraat Onderzoek en Innovatie  Ministerie van het ministerie van Openbare Werken (OW) heeft op woensdag 22 maart in samenwerking met het Ministerie van Ruimtelijke Ordening en Milieu (RO...

De militair attaché van het Koninkrijk der Nederlanden, kapitein-luitenant ter zee, Jaap Hubbelmeijer, deed op donderdag 15 juli jongstleden tijdens een kennismakingsbezoek aan de Muziekkapel van het Nationaal Leger (Militaire Kapel),  formeel de overdracht van muziekinstrumenten. De overdracht werd gedaan aan de commandant van de muziekkapel, kapitein John Schaken en vond plaats in de Memre Boekoe Kazerne.

In april van dit jaar vond de ondertekening plaats van een intentieverklaring over de hernieuwde defensiesamenwerking tussen Suriname en Nederland. Daarbij was er een symbolische overhandiging van de instrumenten verricht door de Nederlandse Defensieminister Anna Bijleveld-Schouten en Brigadegeneraal Jan Blacquiere.

Deze intentieverklaring heeft betrekking op diverse aspecten op het gebied van Defensie, waaronder ook kennisuitwisseling ter bevordering van een militair ceremonieel, militair protocol en militaire muziek.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMilitair attaché Nederland schenkt muziekinstrumenten