zaterdag 20 april 2024
27 C
Paramaribo
9.5 C
Amsterdam
5
(1)

Milieueffecten Analyse voor herinrichten Waterkant

lees ook ...

Cashpoint geldautomaten frustreren burgers

Men ervaart steeds meer frustraties bij het gebruik van de pinautomaten van Cashpoint en klachten hebben de redactie van GFC bereikt. Pasjes worden ingeslikt of er worden verzoeken gedaan om een ander...

De consultancy onderneming Perspectives of Freedom Foundation Inc. (PoF), een in Amerika geregistreerd bedrijf met Surinaamse experts, gaat in Suriname een Milieu Effecten Analyse verrichten voor het project Herinrichting Waterkant, dat valt binnen het Paramaribo Urban Rehabilitation Program (PURP) dat een programma is van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur.

De overeenkomst hiervoor werd 14 oktober jongstleden getekend. Voor de studie die zeven maanden duurt, zullen resultaten van eerder gehouden consultaties gebruikt worden en waar nodig zullen er ook nieuwe consultatieronden worden gehouden en updates van de specialistische milieustudies worden gedaan.

De resultaten van dit onderzoek moeten uitwijzen welke aanpak en methoden gebruikt kunnen worden voor de renovatie de Waterkant om significante negatieve invloeden van het project op het milieu en de gemeenschap te vermijden of te beperken.

Verder zullen er ook aanbevelingen worden aangereikt met betrekking tot het na-traject van de renovatie van de Waterkant.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMilieueffecten Analyse voor herinrichten Waterkant