zondag 4 december 2022
25.5 C
Paramaribo
1.1 C
Amsterdam
5
(1)

Milieueffecten Analyse voor herinrichten Waterkant

lees ook ...

Damaru ontvangt dubbelplatina voor ‘Mi Rosu’

De klassieker ‘Tuintje in mijn hart’ (Mi Rosu) bezorgt Damaru dubbelplatina, na goud en platina eerder. Zestien jaar geleden zong hij het nummer, dat gewijd is aan zijn dochter met Jan Smit. Het numme...

De consultancy onderneming Perspectives of Freedom Foundation Inc. (PoF), een in Amerika geregistreerd bedrijf met Surinaamse experts, gaat in Suriname een Milieu Effecten Analyse verrichten voor het project Herinrichting Waterkant, dat valt binnen het Paramaribo Urban Rehabilitation Program (PURP) dat een programma is van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur.

De overeenkomst hiervoor werd 14 oktober jongstleden getekend. Voor de studie die zeven maanden duurt, zullen resultaten van eerder gehouden consultaties gebruikt worden en waar nodig zullen er ook nieuwe consultatieronden worden gehouden en updates van de specialistische milieustudies worden gedaan.

De resultaten van dit onderzoek moeten uitwijzen welke aanpak en methoden gebruikt kunnen worden voor de renovatie de Waterkant om significante negatieve invloeden van het project op het milieu en de gemeenschap te vermijden of te beperken.

Verder zullen er ook aanbevelingen worden aangereikt met betrekking tot het na-traject van de renovatie van de Waterkant.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMilieueffecten Analyse voor herinrichten Waterkant