vrijdag 31 maart 2023
30 C
Paramaribo
11.3 C
Amsterdam
5
(1)

Mijensa Rensch met goed gevoel terug in Suriname

lees ook ...

President Santokhi: “Onrust draagt bij aan koersontwik...

President Chandrikapersad Santokhi heeft dinsdag tijdens een openbare vergadering van het parlement aangegeven, dat onrust een belangrijke factor is die bijdraagt aan de koersontwikkeling in het land....

Mijensa Rensch is dinsdag teruggekeerd naar Suriname. Vorige week heeft zij deelgenomen aan de Fifa Elite cursus op Curaçao. Daarna moest zij werken op de Woman’s Concacaf championship. De Surinaamse assistent arbiter van de Wereld voetbalbond is met een voldaan gevoel teruggekeerd.

“Het was een succesvolle cursus en een goed toernooi. Ondanks ik achttien maanden geen wedstrijden heb gedaan, was mijn prestatie toch geweldig”, aldus Rensch over de cursus. Zij moest wel even wennen, maar kon  het daarna snel oppakken.

Ook de aanwijzingen voor de wedstrijd tussen het gastland en Sint Lucia en de Bahama’s en Anguilla voelden voor haar goed aan. Rensch heeft meer dan achttien maanden niets op dit gebied kunnen doen, maar mocht nu weer assisteren bij een wedstrijd. Rensch benadrukt dat zij en haar collega het heel goed hebben gedaan. Het is voor haar belangrijk dat zij goed blijft presteren. Alleen dat geeft garantie om in het elite korps van de Wereld Voetbalbond te blijven.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMijensa Rensch met goed gevoel terug in Suriname