maandag 5 december 2022
23.8 C
Paramaribo
4.8 C
Amsterdam
4
(1)

Mielando Antompai is winnaar verkiezingen Politiebond

lees ook ...

Hanna’s Lust Playground was cleaned by the Mofina move...

The Mofina movement has cleaned the playground at Hanna's Lust. This initiative was started in order to provide long-term assistance through a planned and methodical manner and to make sure that aid a...

Mielando Antompai is met 947 stemmen de onbetwiste winnaar van de bestuursverkiezingen van de politiebond. Oud medebestuurslid Johan Rozenblad kreeg 191 stemmen, Jacobus Anantoewe 163, Lothar Biervliet  40 en Sharveen Koelfat 57.

“Rechtvaardigheid, integriteit en transparantie heeft het van al het andere gewonnen. Maar het is geen onemanshow. It’s teamwork. Is een overwinning van de Vernieuwingsbeweging. Het is geen Atompaishow.” Dit was de eerste reactie van Antompai, die gekozen is als voorzitter van de politiebond met een overweldigende meerderheid.

De Vernieuwingsbeweging had dubbel feest. Sergio Gentle is ook met een groot verschil(674 stemmen) tegenover zijn mededingers gekozen als voorzitter van de Politie Sportcentrale.  Maryll Chotesing  352 . Milton Kensmil  158, Regillio Kirton 110 en Lothar Biervliet 52 .

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMielando Antompai is winnaar verkiezingen Politiebond