zaterdag 20 april 2024
27 C
Paramaribo
9.5 C
Amsterdam
0
(0)

Mevrouw Santokhi geeft LBO Stoelmanseiland 05 tablets

lees ook ...

ADEKUS studenten bezoeken parlement voor kennismaking met we...

Op maandag 15 april 2024 brachten studenten van de postmasteropleiding Wetgeving van de Anton de Kom Universiteit van Suriname (ADEKUS) een bezoek aan De Nationale Assemblée (DNA). Het hoofddoel van d...

De leiding van L.B.O. Stoelmanseiland heeft het verzoek gericht aan het bureau van de first lady voor de donatie van enkele tablets, ten behoeve van het praktijkonderwijs op de school. Op woensdag 15 juni mocht de school 05 tablets in ontvangst nemen.

L.B.O. Stoelmanseiland is een Lager Beroepsgericht onderwijstype op VOJ-niveau, met de studierichting Handel en Administratie. Vanaf het tweede leerjaar leren de leerlingen werken met de verschillende hulpmiddelen die op kantoren en binnen de handel gebruikt worden. Deze tablets zullen de leerlingen helpen computer vaardigheden te ontwikkelen, zodat wanneer zij geslaagd zijn, zij meteen aan de slag kunnen in de maatschappij.

“Goede educatie geeft zekerheid tot een betere toekomst, daarom zal ik mij altijd inzetten voor onze schoolgaande kinderen”, geeft first lady Melissa Santokhi- Seenacherry aan. Ik wens de leerlingen en leerkrachten van L.B.O. Stoelmanseiland een productief schooljaar verder.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMevrouw Santokhi geeft LBO Stoelmanseiland 05 tablets