zaterdag 25 mei 2024
30 C
Paramaribo
14.9 C
Amsterdam
0
(0)

METS maakt zich sterk voor toerismesector

lees ook ...

OWOS houdt aanhoudende vergaderingen na conflict met EBS-dir...

OWOS, de vakbond bij de Energie Bedrijven Suriname (EBS), heeft aangekondigd voor onbepaalde tijd te blijven vergaderen. De bond, gesteund door de vakcentrale Unie van Assertieve Vakbonden (UvAV), hee...

METS Travel & Tours is een dochteronderneming van de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij. Vinesh Barhoe, de algemeen directeur vindt het belangrijk om meer bekendheid te geven aan de activiteiten van het bedrijf in de regio. Daarom maakt men goed gebruik van de mogelijkheid die de ACS Business Exhibition biedt.

METS is touroperator vanaf 1962, en levert nog steeds een niet te onderschatten bijdrage aan de toerismesector. Het bedrijf participeert in de ACS Business Exhibition en grijpt de kansen om nieuwe contacten te leggen. Tijdens deze conferentie worden bedrijven in de gelegenheid gesteld om hun diensten en producten te presenteren aan de internationale gemeenschap. “Onze deelname aan de ACS Business Exhibition is een kans om onze expertise en unieke aanbod te presenteren aan een breder publiek”, zegt de directeur.

METS is ook een geassocieerd bedrijf van de Residence Inn hotels in Paramaribo en Nickerie. Er bestaat een goede samenwerking met lokale gemeenschappen bij het beheer van jungle lodges. Ze hebben ook professionele lokale gidsen met de nodige kennis van de natuur en cultuur. Dit stelt hen in de gelegenheid om unieke reizen op maat te bieden. Duurzaam toerisme, werkgelegenheid en groei van de lokale economie gaan dan hand in hand. METS heeft verschillende oorden een onderhoudsbeurt gegeven. Er zijn nu speciale aanbiedingen. Volgens Barhoe wordt de stand van METS  op de ACS Business Exhibition goed  bezocht.

Bron: De Communicatie Dienst Suriname

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMETS maakt zich sterk voor toerismesector