zondag 4 juni 2023
26 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
3
(2)

Mervel Kotzebue-Fleur wint Outstanding Woman in Port & Maritime Award wint

lees ook ...

Autovrije zones tijdens aanwezigheid Indiase president

Het Korps Politie Suriname wil autovrije zones instellen tijdens de aanwezigheid van de Indiase president in ons land. President Murmu Droupadi van India zal tijdens de viering van 150 jaar Hindoestaa...

Mervel Kotzebue-Fleur, de algemeen directeur van DP World Paramaribo, is benoemd tot de winnaar van de Maritime Award of the Americas 2023 in de categorie Outstanding Woman in the Port & Maritime. De prijs, georganiseerd door de Inter-American Committee on Port (CIP) voor de negende keer op rij, erkent haar als de eerste vrouw uit Suriname die deze prestigieuze onderscheiding in de haven- en maritieme sector heeft ontvangen.

De CIP is het enige permanente forum dat nationale havenautoriteiten en leiders uit de zeehavenindustrie samenbrengt om de ontwikkeling van een veilige, concurrerende, duurzame en inclusieve sector te bevorderen. In samenwerking met verschillende organisaties heeft de CIP de Maritime Award of the Americas georganiseerd met als thema “Integrale management voor de modernisering van de havensector in de Amerika’s”.

De prijs werd toegekend aan personen en organisaties uit alle CIP-OAS-lidstaten die een positieve bijdrage hebben geleverd aan de modernisering van de havensector in de categorieën: Concurrentiële Digitalisering, Cybersecurity in havens en/of terminals, Green Port Operations en duurzaam management en Empowerment en Equality.

WIMAC (Women in Maritime Association Caribbean) in Suriname heeft de nominatie van Kotzebue-Fleur voorgedragen en gesteund voor de Maritime Award of the Americas. Dit jaar ontving de CIP bijna 37 nominaties van hoge kwaliteit uit dertien landen in Noord-Amerika, Latijns-Amerika en het Caribisch gebied, waaruit bleek dat alle genomineerden betrokkenheid hadden bij de integrale ontwikkeling van de haven- en maritieme sector in hun respectieve landen.

Op 8 juni 2023 zal Kotzebue-Fleur tijdens de 13e reguliere CIP-bijeenkomst in Roatan, Honduras, worden uitgenodigd om de award in ontvangst te nemen in het bijzijn van internationale vertegenwoordigers van de publiek-private haven sector, de academische wereld en vooraanstaande vertegenwoordigers van de industrie die de conferentie zullen bijwonen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMervel Kotzebue-Fleur wint Outstanding Woman in Port & Maritime Award wint