zondag 5 februari 2023
25.5 C
Paramaribo
6.6 C
Amsterdam
0
(0)

Mensen met beperking de straat op; bieden petitie aan parlement

lees ook ...

Moslimorganisaties richten open brief aan de President

Het bestuur van de Madjilies Moslimien Suriname en het Verbond van Islamitische Organisaties in Suriname hebben namens de Islamitische organisaties: FIGS, SIS, SMF, AI, PJIS en SIO, op 27 januari een ...

Stichting Wan Okasi heeft een petitie ingediend bij het parlement, waarin de problemen waarmee mensen met een beperkingen te kampen hebben zijn opgenomen. Vicevoorzitter van het parlement, Dew Sharman, heeft de petitie in ontvangst genomen.

Sharman heeft de petitionarissen aangegeven, in het bijzonder als voorzitter van de commissie mensenrechten in DNA, persoonlijk werk van te maken dat het stuk wordt doorgeleid naar de juiste instanties.

‘De trots van elk volk, is de manier hoe zij omgaat met haar bevolking in het bijzonder de kwetsbare groepen, waaronder mensen met een beperking’, zei Sharman.

‘De mens met een beperking heeft het heel moeilijk met een sociale uitkering van SRD 1.750, zegt Aniel Koendjibiharie voorzitter van Stichting Wan Okasi. Er wordt gevraagd dat de uitkering wordt opgetrokken naar SRD 4.500.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMensen met beperking de straat op; bieden petitie aan parlement