dinsdag 26 september 2023
27.8 C
Paramaribo
20.3 C
Amsterdam
0
(0)

“Men PUSH boys Forward” project voor de jeugdigen te Santa Boma

lees ook ...

President Santokhi presenteert in New York investeringsmogel...

Als eregast in New York presenteerde het staatshoofd op 17 september 2023 aan een groot gezelschap buitenlandse investeerders, investerings mogelijkheden in Suriname, en benadrukte dat Suriname open s...

Op zaterdag 19 November heeft de stichting P.U.S.H. Forward  in verband met dag van de man de reguliere  “Men PUSH boys Forward” project uitgevoerd. Dit jaar koos de stichting voor  de jeugdigen van het Jeugd Opvoeding Gesticht (JOG) te Santa Boma. 5 geweldige rolmodellen mochten de jeugdigen bemoedigen.

Regillio Hardjopawiro van Stichting Jongeren Ontwikkeling Suriname (JOSU) heeft de jongens aangespoord om verandering te brengen in hun leven. Regillio was op jeugdige leeftijd ook meerdere malen in aanraking gekomen met de Justitie. Inspecteur van Politie tevens Hoofd Public Relations van het Korps Politie Suriname, Milton Bisschop heeft de jongens duidelijk gemaakt dat ze ook nu nog de kans hebben hun leven te beteren. Zij kunnen dat zelf bepalen. Theo Clarke meer bekend als Oom Thoo, een zeer bekende man in de radio en muziek wereld in Suriname, heeft op zijn eigen spontane manier een voortreffelijke bijdrage geleverd aan het geheel. Antheney Chin A Fat directeur van Hoop voor kinderen en Devine Blijd hebben zeer motiverende en bemoedigende toespraken gehouden.

De stichting P.U.S.H. Forward is enorm tevreden over de samenwerking met de medewerkers van de afdeling Justitiele Kinderbescherming (JKB) van het Minister van Justitie en Politie en die van de Second Transition Service.

Verder is door Rotary Club Paramaribo Central het zeer educatief en recreatief familie bordspel PASI, hetgeen staat voor levensweg,  gedoneerd aan het JOG. PASI is ontworpen door de ondervoorzitter van stg. P.U.S.H. Forward mevrouw Joan Watkin.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname"Men PUSH boys Forward" project voor de jeugdigen te Santa Boma