dinsdag 6 december 2022
32.6 C
Paramaribo
6.1 C
Amsterdam
0
(0)

Melkcentrale verhoogt prijzen

lees ook ...

Damaru ontvangt dubbelplatina voor ‘Mi Rosu’

De klassieker ‘Tuintje in mijn hart’ (Mi Rosu) bezorgt Damaru dubbelplatina, na goud en platina eerder. Zestien jaar geleden zong hij het nummer, dat gewijd is aan zijn dochter met Jan Smit. Het numme...

De Melkcentrale heeft ingaande vandaag, 1 juli, de prijzen van zijn producten verhoogd. Met uitzondering van de volle melk gaan de prijzen van de overige producten de lucht in. Het bedrijf komt er niet onderuit om zijn prijzen aan te passen, omdat de grondstofkosten waaronder die van rauwe melk en van hulp- en verpakkingskosten zijn verhoogd.

Volgens de directie zijn ook de kosten van producten en diensten van derden toegenomen. Deze prijsaanpassing is noodzakelijk voor de continuïteit van de melkveesector en melkvoorziening en ook om de nodige kosten te kunnen dragen. Ondanks de moeilijke financieel-economische situatie zal het bedrijf ervoor zorgen, dat de kwaliteit van het assortiment gewaarborgd blijft.

De prijs van een liter halfvolle en magere melk is ingaande vandaag SRD 17.50 in plaats van SRD 12.50. Een beker 500 ml magere yoghurt is van SRD 20 verhoogd naar SRD 25. Personen zullen nu voor een beker van 250 ml SRD 12.50 betalen in plaats van SRD 10. Ook de prijs van Flavomel gaat de lucht in. Er zal nu voor een fles Flavomel van 900 ml in plaats van SRD 25, SRD SRD 32.50 worden betaald.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMelkcentrale verhoogt prijzen