Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Melkcentrale lanceert nieuw product

Geplaatst

op

door

De Melkcentrale heeft op de jaarbeurs die op het KKF beursterrein wordt gehouden, haar nieuwe product Koffiemel geïntroduceerd. Deze drank is speciaal gemaakt voor koffieliefhebbers. Vooral personen die van cappuccino houden zullen de kant-en-klare koffie zeker op prijs stellen.

Ryan Truideman, hoofd van de marketing- en sales afdeling, zegt dat het bedrijf drie jaar terug met de koffie-slush is begonnen die erg in de smaak is gevallen bij consumenten. De vraag naar kant-en-klare koffie in fles werd groter, waardoor is besloten om dit op de markt te brengen. Volgens Truideman is op de beurs enthousiast gereageerd op dit product.

Koffiemel is het derde product in de lijn van dranken op melkbasis. De andere twee drankjes zijn Sucamel en Flavomel. De drie drankjes zijn niet geschikt voor diabeten en gezondheidsfanaten. MCP is al geruime tijd bezig met een dieetversie van de Sucamel, maar ook van de Koffiemel zal binnenkort een minder zoete variant geproduceerd worden. Suiker wordt dan vervangen door stevia. MCP laat het niet hierbij, een vanille- of decafé-koffie ligt ook al in de pijplijn.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Desi Bouterse toespraak op onafhankelijkheidsplein

Geplaatst

op

door

Desi Bouterse heeft vandaag op het onafhankelijkheidsplein de grote menigte toegesproken die hem hebben ondersteund.

Lees verder

Suriname

NDP menigte ondersteunt Desi Bouterse

Geplaatst

op

door

Een grote menigte van de Nationale Democratische Partij (NDP) is aanwezig om de president Desi Bouterse te ondersteunen. Het is een complete paarse vertoning. (zie video).

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen