Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Melkcentrale lanceert nieuw product

Geplaatst

op

door

De Melkcentrale heeft op de jaarbeurs die op het KKF beursterrein wordt gehouden, haar nieuwe product Koffiemel geïntroduceerd. Deze drank is speciaal gemaakt voor koffieliefhebbers. Vooral personen die van cappuccino houden zullen de kant-en-klare koffie zeker op prijs stellen.

Ryan Truideman, hoofd van de marketing- en sales afdeling, zegt dat het bedrijf drie jaar terug met de koffie-slush is begonnen die erg in de smaak is gevallen bij consumenten. De vraag naar kant-en-klare koffie in fles werd groter, waardoor is besloten om dit op de markt te brengen. Volgens Truideman is op de beurs enthousiast gereageerd op dit product.

Koffiemel is het derde product in de lijn van dranken op melkbasis. De andere twee drankjes zijn Sucamel en Flavomel. De drie drankjes zijn niet geschikt voor diabeten en gezondheidsfanaten. MCP is al geruime tijd bezig met een dieetversie van de Sucamel, maar ook van de Koffiemel zal binnenkort een minder zoete variant geproduceerd worden. Suiker wordt dan vervangen door stevia. MCP laat het niet hierbij, een vanille- of decafé-koffie ligt ook al in de pijplijn.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Vicepresident Adhin was aanwezig bij inauguratie Argentijnse president

Geplaatst

op

door

Vicepresident Ashwin Adhin heeft de beëdiging van Alberto Angel Fernández tot de nieuwe president in Buenos Aires, Argentinië, bijgewoond. De vicepresident heeft, op uitnodiging van Argentinië, president Desi Bouterse vertegenwoordigd. De plechtigheid in het Zuid-Amerikaanse land heeft op dinsdag 10 december plaatsgevonden.

De vicepresident werd tijdens het bezoek vergezeld door de ambassadeur van Suriname te Caracas, Gillian Adjako. Bij deze gelegenheid is ook de voormalige president Cristina Fernández Kirchner ingezworen als vicepresident voor de periode van 2019 tot en met 2023.

Tijdens de inaugurele toespraak van het nieuwe Argentijnse staatshoofd, heeft hij geruime tijd stilgestaan bij de enorme achteruitgang die het land heeft meegemaakt in de vier jaar van de regering onder leiding van Mauricio Macri. Hij gaf aan, dat op dit moment één op de twee Argentijnse kinderen honger lijdt en dat de werkloosheid onder de jongeren enorm is. De nieuwe president heeft in duidelijke woorden de herinvoering van de sociale agenda benadrukt, met het doel om de sociale zekerheid van het volk te verhogen. Een concrete actie daarbij betreft het wederom instellen van de gezinslandbouw.

Ten aanzien van het buitenlandsbeleid heeft het Argentijnse staatshoofd benadrukt, dat zijn land op basis van gelijkwaardigheid met eenieder zal werken en dat Latijns-Amerika voor zijn regering van eminent belang is, er vanuit gaande dat geen enkel land zal moeten worden uitgesloten in deelname aan het proces van regionale integratie.

Lees verder

Suriname

NPS-topper Wayne Telgt opgesloten om zedendelict

Geplaatst

op

door

Hoofdbestuurslid van de Nationale Partij Suriname (NPS), Wayne Telgt, is door de politie in verzekering gesteld. Dit meldt Starnieuws op haar website. De aanhouding van Telgt, die ook presentator is van het televisieprogramma ‘To the Point’, is bevestigd door politiewoordvoerder hoofdinspecteur Humphrey Naarden.

Telgt is verhoord door de politie van afdeling Jeugdzaken. Volgens Naarden gaat het om een zedendelict, waarbij een minderjarige is betrokken. Echter kan de politiewoordvoerder geen informatie meer geven over deze zaak.

De hele dag door werd verteld, dat de politie op zoek was naar Telgt, omdat er tegen hem aangifte is gedaan. Telgt heeft intussen een advocaat in de arm genomen. Na overleg met het Openbaar Ministerie, is besloten om hem in verzekering te stellen. 

Lees verder

Meest gelezen