zaterdag 18 mei 2024
23.4 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
0
(0)

Melisa Fredericks benoemd tot directeur Directoraat Duurzame Ontwikkeling Inheemsen

lees ook ...

Studenten van SHTTC schitteren tijdens culinair eindexamendi...

Bij het Suriname Hospitality and Training Centre (SHTTC) vond een bruisende afsluiting plaats van de Koks Niveau 3 opleiding, waarbij studenten hun culinaire vaardigheden en creativiteit ten toon spre...

Op 22 april werd Melisa Fredericks officieel aangesteld als de nieuwe directeur van het Directoraat Duurzame Ontwikkeling Inheemsen (DDOI) van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS). De aanstelling vond plaats tijdens een ceremonie waarbij vicepresident Ronnie Brunswijk en minister Gracia Emanuël van ROS aanwezig waren om het protocol van overdracht te bekrachtigen.

Fredericks neemt de leiding over van Gordon Touw Ngie Tjouw, die tijdelijk belast was met de functie. De voormalige directeur, Loreen Jubitana, heeft haar samenwerking met DDOI beëindigd op 19 februari 2024.

Met haar ervaring en expertise is Fredericks vastbesloten om de missie van DDOI voort te zetten en zich volledig in te zetten voor de Inheemse gemeenschappen. Haar benoeming markeert een nieuwe fase in de inzet voor duurzame ontwikkeling en empowerment van de Inheemse bevolking in Suriname.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMelisa Fredericks benoemd tot directeur Directoraat Duurzame Ontwikkeling Inheemsen