donderdag 21 september 2023
32.9 C
Paramaribo
15.2 C
Amsterdam
5
(1)

Meisje dood binnengebracht op SEH; politie onderzoekt verzuim medische hulp ouders

lees ook ...

Groengelakte aluminium boot gestolen uit kanaal

De 64-jarige M.H. deed op woensdag 13 september 2023 aangifte op het politiebureau leiding 9a van diefstal van zijn boot, op zijn woonadres aan de Commissaris Weythingweg in het ressort Leiding. In...

Het levenloze lichaam van een vierjarig meisje, T.P., is woensdag binnengebracht op de RGD-poli in Santodorp. Volgens de ouders was het kind op zondag 18 juni 2023 gevallen en kon sindsdien niet meer lopen. Echter, de ouders hebben nagelaten om het kind naar een dokter te brengen.

Pas gistermorgen raakte T.P. bewusteloos, waarna de ouders besloten haar naar de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis te brengen voor medische behandeling. Onderweg zagen ze dat de gezondheid van het kind verslechterde, waardoor ze de dichtstbijzijnde polikliniek in Santodorp bezochten. Daar werd door de aanwezige arts de dood van het kind vastgesteld.

Volgens de arts had het kind waarschijnlijk een heupfractuur in de rug opgelopen en had hier meer dan tien dagen mee thuis gezeten. De precieze omstandigheden zijn nog onduidelijk. De politie van het ressort Santodorp zet het onderzoek voort en na overleg met het Openbaar Ministerie is het levenloze lichaam in beslag genomen voor sectie.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMeisje dood binnengebracht op SEH; politie onderzoekt verzuim medische hulp ouders