vrijdag 31 maart 2023
24.4 C
Paramaribo
10.5 C
Amsterdam
4.2
(5)

Meye laat regering achterste van z’n tong zien

lees ook ...

FONDS van het Kabinet van de President, Particulier- of Staa...

Er is uit het Sociaal Fonds van het Kabinet van de President geld vrijgemaakt voor de renovatie van een Mandir aan de Gangaram Pandayweg. Dit project wordt uitgevoerd door het ministerie van Openbare ...

Tijdens een dienst van de Gemeente Gods Bazuin, liet bisschop Steve Meye een ieder die het horen wilde weten, dat hij het absoluut oneens is met een besluit van de Surinaamse autoriteiten, die hij “deze heidense regering” noemde. Het ging over de nieuw in te stellen maatregel in verband met het wederom openstellen van de kerken. De nieuwe regel houdt in dat een ieder die de diensten bezoekt eerst geswabt moet worden, voordat zij aan de dienst mogen deelnemen. 

“Dat zal niet gebeuren”, zegt Meye hierover. “Dat zal niet gebeuren in de gemeenten onder de covering van Gods Bazuin Ministries International. Laat dat duidelijk zijn voor een ieder in heel Suriname en over de hele wereld. Ik hoop dat het duidelijk is voor een ieder en ik hoop dat ook de autoriteiten luisteren zoals ze ons altijd loeren. Dan horen jullie het ook,” zei Meye ten overvloede.

“Geen enkel staafje gaat in onze neus. Dat is een ritueel dat de Egyptenaren al honderden jaren terug toepasten op hun slaven om hun zo te ‘controlen’ en om hun hersenen te beschadigen. In onze neus gaat geen enkel staafje. Wij hebben nog steeds onze persoonlijke integriteit. Niemand komt aan ons lichaam zonder onze toestemming en geen enkele autoriteit gaat voor ons bepalen wat met ons lichaam moet gebeuren. Ik hoop dat, dat duidelijk is voor een ieder”, riep Meye met krachtige stem.

“Ik schreeuw het bewust dat ze het allemaal kunnen horen en niets van deze woorden kunnen missen. Niet in dit Huis en niet in Gemeenten en Ministries van Gods bazuin Ministries International. Voor anderen kan ik niet praten. Zij mogen bobo’s (Sufferds) zijn, wij niet. Laat dat duidelijk zijn”, sloot Meye zijn tirade af.

Meye gaf verder aan dat de medici zelf zeggen, dat je alleen moet gaan swabben als je symptomen hebt van ziekte. “Hebben ze dat niet gezegd, is het niet zo?” vroeg hij de Gemeente retorisch. “En nu willen ze een ieder swabben. The devil is a liar! A no dya, a no dya, kwet’kweti,”. (Niet hier; absoluut niet) besloot bisschop Meye zijn niet mis te verstaan signaal naar de overheid.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

6 REACTIES

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMeye laat regering achterste van z'n tong zien