vrijdag 5 maart 2021
25.6C
Paramaribo
1.1C
Amsterdam
4
(1)

Meeste Covid-19-besmettingen in Paramaribo

lees ook ...

Telesur bespreekt oplossingsmodellen internet op scholen met...

Vele scholieren volgen momenteel via het internet hun reguliere lessen. Dit is een van de onderwerpen waarover door de Telesur-directie gisteren is gebrainstormd met president Chan Santokhi. Voor pres...

In Suriname blijkt dat Paramaribo de meeste Covid-besmettingen heeft. Van de 76 nieuwe coronagevallen zijn gisteren 43 genoteerd in de hoofdstad. Het district Wanica telt 19 gevallen, gevolgd door Commewijne (6), Sipaliwini (3), Nickerie (2), Para (1), Saramacca (1) en een geval in de categorie ‘overige’. Het aantal actieve gevallen is gestegen naar 320.

Sinds corona in Suriname is uitgebroken zijn 118 mensen overleden. Op dit moment worden 33 mensen verpleegd in het ziekenhuis en 9 op de Intensive Care Unit.

43 mensen zijn gisteren genezen verklaard, 164 in isolatie, omdat ze positief zijn getest en 839 anderen in quarantaine.

De Nederlandse regering heeft dinsdag een negatief reisadvies gegeven voor Suriname. Deze beslissing is genomen vanwege het oplopende aantal coronabesmettingen. In Suriname geldt nog steeds de avondklok van 19:00 uur tot 05:00 uur. De overheid heeft in verband met de toename de maatregelen in het land verscherpt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMeeste Covid-19-besmettingen in Paramaribo