donderdag 13 mei 2021
26.1 C
Paramaribo
13.2 C
Amsterdam
4
(1)

Meeste Covid-19-besmettingen in Paramaribo

lees ook ...

Verplicht bedekken ademhalingsorgaan op straffe van Boete

Het ministerie van Volksgezondheid heeft een aanmaning doen uitgaan aan de directies van alle bedrijven in Suriname, alle Ministeries en alle parastatale organisaties met betrekking tot het dragen van...

In Suriname blijkt dat Paramaribo de meeste Covid-besmettingen heeft. Van de 76 nieuwe coronagevallen zijn gisteren 43 genoteerd in de hoofdstad. Het district Wanica telt 19 gevallen, gevolgd door Commewijne (6), Sipaliwini (3), Nickerie (2), Para (1), Saramacca (1) en een geval in de categorie ‘overige’. Het aantal actieve gevallen is gestegen naar 320.

Sinds corona in Suriname is uitgebroken zijn 118 mensen overleden. Op dit moment worden 33 mensen verpleegd in het ziekenhuis en 9 op de Intensive Care Unit.

43 mensen zijn gisteren genezen verklaard, 164 in isolatie, omdat ze positief zijn getest en 839 anderen in quarantaine.

De Nederlandse regering heeft dinsdag een negatief reisadvies gegeven voor Suriname. Deze beslissing is genomen vanwege het oplopende aantal coronabesmettingen. In Suriname geldt nog steeds de avondklok van 19:00 uur tot 05:00 uur. De overheid heeft in verband met de toename de maatregelen in het land verscherpt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMeeste Covid-19-besmettingen in Paramaribo