donderdag 8 december 2022
25 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
4
(1)

Meer verdachten aangehouden in roofmoord zaak Wilhelminastraat

lees ook ...

Inheemse en Trans-Atlantische slavernij moet onderzocht word...

Het Nationaal Comité Herdenking Afschaffing Slavernij onder leiding van Johan Roozer heeft de voorzitter van De Nationale Assemblée, Marinus Bee MSc, LL.B. laten weten, dat slavernij in Suriname bij w...

De afdeling Kapitale Delicten heeft in samenwerking met het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP), in de roofmoord zaak aan de Wilhelminastraat, twee verdachten opgespoord en aangehouden. Een van hen is de 19-jarige S.T.

De aanhouding van deze verdachte resulteerde in de aanhouding van de twee hoofdverdachten. Het gaat hierbij om de 23-jarige G.T. en Z.E. (22). Beide hoofdverdachten hebben inmiddels een volmondige bekentenis afgelegd. Eerder was er al een verdachte aangehouden in deze moordzaak.

Het scherp voorwerp waarmee het slachtoffer Randjiet Kisoensingh in de late avond van 25 november is neergestoken, is nog niet achterhaald. Alle vier verdachten zijn bij een hulpofficier van Justitie voorgeleid. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn drie verdachten in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMeer verdachten aangehouden in roofmoord zaak Wilhelminastraat