maandag 6 februari 2023
26.1 C
Paramaribo
4.6 C
Amsterdam
0
(0)

Meer opgeleid personeel nodig voor brandweer

lees ook ...

Ruim 60.000 kwetsbare huishoudens krijgen koopkrachtversterk...

Met de lancering van het Sociaal Programma van de regering-Santokhi wordt de overstap gemaakt van object- naar subjectsubsidie. Tussen de 40.000 tot 60.000 kwetsbare huishoudens zullen een koopkrachtv...

Het Korps Brandweer Suriname (KBS) is 147 brandwachten rijker. Er is hiermee ingespeeld op de behoefte van het KBS om te beschikken over voldoende opgeleid personeel. Deze activiteit heeft dinsdag plaatsgevonden. Brandweercommandant Radjen Jakhari, heeft zijn waardering uitgesproken richting de groep die ondanks de beperkingen als gevolg van Covid-19 toch goed heeft gepresteerd.

“Jullie hebben getoond over voldoende motivatie, geduld en commitment te beschikken,” aldus de brandweercommandant. Jakhari is ervan overtuigd dat zij voldoen aan de nodige competenties om de samenleving te dienen. Dit zegt hij op basis van het strak opleidingsprogramma dat zij hebben afgewerkt.

Bestgeslaagde Ernesto Karsopawiro, zegt verheugd te zijn dat dit moment is aangebroken. “Ik was voor mijn sollicitatie niet zeker of ik ooit brandweerman wilde worden, maar ik heb er op den duur voor gekozen om de samenleving via dit korps te dienen.” Hij zegt vervolgens zijn best te zullen doen om binnen het korps te groeien.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMeer opgeleid personeel nodig voor brandweer