zondag 14 april 2024
24.7 C
Paramaribo
11.8 C
Amsterdam
0
(0)

Meer opgeleid personeel nodig voor brandweer

lees ook ...

Consument en producent betalen oneigenlijke kosten bij EBS  ...

Het verhogen van de stroomtarieven door het Energie Bedrijf Suriname houdt de gehele samenleving  al weken bezig. De huishoudelijke tarieven gaan op termijn minimaal tweemaal omhoog. De  Midden- en Kl...

Het Korps Brandweer Suriname (KBS) is 147 brandwachten rijker. Er is hiermee ingespeeld op de behoefte van het KBS om te beschikken over voldoende opgeleid personeel. Deze activiteit heeft dinsdag plaatsgevonden. Brandweercommandant Radjen Jakhari, heeft zijn waardering uitgesproken richting de groep die ondanks de beperkingen als gevolg van Covid-19 toch goed heeft gepresteerd.

“Jullie hebben getoond over voldoende motivatie, geduld en commitment te beschikken,” aldus de brandweercommandant. Jakhari is ervan overtuigd dat zij voldoen aan de nodige competenties om de samenleving te dienen. Dit zegt hij op basis van het strak opleidingsprogramma dat zij hebben afgewerkt.

Bestgeslaagde Ernesto Karsopawiro, zegt verheugd te zijn dat dit moment is aangebroken. “Ik was voor mijn sollicitatie niet zeker of ik ooit brandweerman wilde worden, maar ik heb er op den duur voor gekozen om de samenleving via dit korps te dienen.” Hij zegt vervolgens zijn best te zullen doen om binnen het korps te groeien.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMeer opgeleid personeel nodig voor brandweer