zaterdag 20 april 2024
30 C
Paramaribo
6.9 C
Amsterdam
0
(0)

Meer opgeleid personeel nodig voor brandweer

lees ook ...

Negen nieuwe luchtverkeersleiders aangesteld

Negen assistent-luchtverkeersleiders zijn vrijdag jongstleden bevorderd tot volwaardige luchtverkeersleiders. Deze medewerkers worden nog drie maanden on the job getraind. Zij hebben vijf jaar lang ge...

Het Korps Brandweer Suriname (KBS) is 147 brandwachten rijker. Er is hiermee ingespeeld op de behoefte van het KBS om te beschikken over voldoende opgeleid personeel. Deze activiteit heeft dinsdag plaatsgevonden. Brandweercommandant Radjen Jakhari, heeft zijn waardering uitgesproken richting de groep die ondanks de beperkingen als gevolg van Covid-19 toch goed heeft gepresteerd.

“Jullie hebben getoond over voldoende motivatie, geduld en commitment te beschikken,” aldus de brandweercommandant. Jakhari is ervan overtuigd dat zij voldoen aan de nodige competenties om de samenleving te dienen. Dit zegt hij op basis van het strak opleidingsprogramma dat zij hebben afgewerkt.

Bestgeslaagde Ernesto Karsopawiro, zegt verheugd te zijn dat dit moment is aangebroken. “Ik was voor mijn sollicitatie niet zeker of ik ooit brandweerman wilde worden, maar ik heb er op den duur voor gekozen om de samenleving via dit korps te dienen.” Hij zegt vervolgens zijn best te zullen doen om binnen het korps te groeien.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMeer opgeleid personeel nodig voor brandweer