Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Meer dienstvoertuigen voor districtscommissarissen in Suriname

Geplaatst

op

Minister Dikan En Dc Hankers. Foto Nii

Het korps districtscommissarissen (dc) is vijf dienstvoertuigen rijker. Met deze aanwinst is het aantal nieuwe voertuigen voor dit korps gestegen naar vijftien.

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft de overtuigen overhandigd aan de dc’s Sarwankoemar Ramai (Saramacca), Audrey Hankers (Wanica-Zuidoost), Nisha Kurban-Baboe (Nickerie), Eric Grauwde (Paramaribo-Zuidwest) en Ajaikoemar Kali (Commewijne). De bewindsman hoopt binnenkort met nog twee auto’s alle dc’s te hebben voorzien. Het gaat om dubbelcabine pickups van het merk SsangYong Musso.

Bij de overhandiging van de autosleutels aan dc Hankers, zei Dikan te hopen dat de voertuigen ertoe zullen bijdragen dat zij beter gemotiveerd aan de slag gaan. Hankers heeft in haar dankwoord bevestigd dat de voertuigen goed van pas komen en dat die de mobiliteit van de dc’s zal verbeteren.

Minister Dikan hoopt dat met de nieuwe dienstauto’s de mobiliteit van de dc’s zal verbeteren, iets wat de bestuursdiensten landelijk ten goede zal komen. Vooral tegen de achtergrond van de extra werkzaamheden van de dc’s om orde op zaken te stellen in verband met de maatregelen in de strijd tegen COVID-19, is een gedegen dienstvoertuig noodzaak.

Om de social distance in acht te nemen als deel van de strijd tegen COVID-19 heeft de minister bij de overhandigingsceremonie de gebruikelijke handrukken vermeden. In plaats van handdrukken tikten zij tegen elkaars schoenen.

Culturu.com

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Brug Stolkertsijver gesloten om toename COVID-19 in Suriname

Geplaatst

op

Corona Virus

De orde- en veiligheidsmaatregelen om verspreiding van het COVID-19-virus tegen te gaan, worden verscherpt. Ingaande vandaag is de brug te Stolkertsijver gesloten voor in- en uitgaand verkeer.

Het COVID-19 Crisis Management Team monitort de recente toename van positieve coronagevallen nauwgezet om zo goed als mogelijk controle te hebben over de situatie.

In Suriname zijn er gisteren twee personen positief getest op het COVID-19-virus, waardoor het aantal COVID-19-positieven komt op 14. Het land telt nu 4 actieve gevallen en 331 personen zijn in quarantaine. Een persoon is overleden, terwijl 9 genezen zijn verklaard.

Culturu.com

Lees verder

Suriname

Binnen enkele uren 14de COVID-19-geval in Suriname

Geplaatst

op

Corona Virus

Voor vandaag alleen zijn twee personen positief getest op het COVID-19-virus. Enkele dagen terug was er ook al een geval. De teller positief geteste personen in Suriname staat op 14. Details over de laatste patiënt zijn niet bekend.

Een persoon uit Albina is op 27 mei positief getest op het virus. De situatie van de 13de persoon is stabiel. Hij is overgebracht naar het Regionaal Ziekenhuis Wanica. De afdeling epidemiologie is nu bezig met verdere contact tracing van deze twee personen. 

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen