Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Meer dan 500 personen in Suriname getest op COVID-19

Geplaatst

op

Coronavirus Test

In Suriname zijn er tot en met 1 mei in totaal 532 personen getest op het COVID-19-virus. Tot deze groep behoren ook de twintig personen in het binnenland, die recent zijn getest na constatering van de uit Frans-Guyana overgewaaide besmette gevallen. 

In het afgelopen weekend hebben medici tien dorpen aan de Lawa en Tapanahony bezocht en daar testen uitgevoerd. In die dorpen is er ook nagegaan wie allemaal contact hebben gehad met positieve COVID-19-gevallen in Frans-Guyana, de zogenaamde contract tracing. 

De directeur van het ministerie van Volksgezondheid, Cleopatra Jessurun, gaf aan dat de gemeenschap binnen deze dorpen bewust is van de dreiging van besmetting met het coronavirus.

Culturu.com

2 Reacties

2
Reageer op dit artikel

1000
Isabelle

Laten die andere landen leren van Suriname. We hebben geen geld misschien maar we hebben oso dresi. Bigi sma lai . Koni lai

Hilda

Suriname heeft van mijn een 10 voor het gelijk handelen,toen er nog maar 1 corona19 had. Toppy surinameAdvertentie

Suriname

Edward Belfort :”Bouterse wilt niet van zijn stoel gaan”

Geplaatst

op

Img 6182

Het natellen van de stemmen van de verkiezingen in Suriname 2020 verlopen niet vlot. Menigeen wacht op een definitieve uitslag van de tellingen. Het houdt de gemoederen in Suriname en Nederland aardig bezig. Edward Belfort is ook in de Antony Nesty Sporthal, waar de stembussen worden opgeslagen. Hij is zeer ontevreden over het verloop van de tellingen daar er nog steeds geen definitieve uitslag wordt gecommuniceerd naar de bevolking toe.

Edward Belfort : “Voor t eerst voor gekomen in Suriname dat dit zo gaat”

Lees verder

Suriname

Ondervoorzitter Abop Martinus Joël : “If yu lassi, dan yu mus mang teki a lassi san yu lassi”

Geplaatst

op

Img 6181

Het natellen van de stemmen van de verkiezingen in Suriname 2020 verlopen niet vlot. Menigeen wacht op een definitieve uitslag van de tellingen. Het houdt de gemoederen in Suriname en Nederland aardig bezig. Ondervoorzitter van ABOP Martinus Joël bevind zich momenteel in de Antony Nesty Sporthal, waar de stembussen worden opgeslagen. Culturu.com heeft een reactie van hem weten te verkrijgen.

Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen