zondag 27 november 2022
27.6 C
Paramaribo
7.1 C
Amsterdam
4
(1)

Meer dan 500 auto’s gecontroleerd bij ‘Operatie Sibibusi’

lees ook ...

Despite having been independent for 47 years, Suriname is st...

The country of Suriname is still not united. There are still differences. Harrit Ramdien, a VHP assembly member, says she will keep bringing up nation building. She is unsure of when we shall unite as...

Wetsdienaren hebben afgelopen vrijdag meer dan 500 auto’s gecontroleerd bij roadblocks in de Regio’s Oost, West en Zuid. Het gaat in deze om de operatie ‘Sibibusi’ onder leiding van het hoofd van Bestrijding Zware Criminaliteit (BZC), hoofdinspecteur Judith Dragtenstein.

Bij deze actie is de politie gestuit op mensensmokkel, zijn tientallen illegalen staande gehouden en overgedragen aan de respectievelijke afdelingen. De sterke arm is ook gestuit op een kleine hoeveelheid drugs (hasj).

Verder heeft de politie bij een van de overtreders een ongedekt jachtgeweer in beslag genomen. De meeste automobilisten werden geverbaliseerd op verkeersovertredingen. Zij werden met een proces-verbaal heengezonden. Er zijn ook voertuigen in beslag genomen, die met sleepwagens zijn overgebracht naar een plaats van berging. De overtreders moeten de sleepkosten zelf betalen.

De politieactie is uitgevoerd tussen 15:00 en 20:00 uur te Calcutta, De Hulp in het district Commewijne en in de districten Para en Brokopondo.

Volgens de politie zullen er meerdere van soortgelijke operaties worden uitgevoerd in het belang van de veiligheid van het verkeer en de criminaliteit.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMeer dan 500 auto’s gecontroleerd bij ‘Operatie Sibibusi’