donderdag 1 juni 2023
25.5 C
Paramaribo
11.8 C
Amsterdam
0
(0)

Meer dan 50 ontwikkelingsprojecten goedgekeurd door ministerraad

lees ook ...

Wegafsluiting ivm asfaltering Domineestraat

Het Korps Politie Suriname heeft bekend gemaakt, dat in verband met asfalteringswerkzaamheden aan de Domineestraat, een gedeelte van de weg zal worden afgesloten. Het weggedeelte dat wordt afgeslot...

De Raad van Ministers (RvM) heeft 50 ontwikkelingsprojecten goedgekeurd. Dit zegt president Chandrikapersad Santokhi. Het staatshoofd hekelde het feit dat er slechts over een project informatie naar buiten is gebracht dat voor commotie heeft gezorgd in de samenleving. Alle goedgekeurde projecten zullen worden uitgevoerd, benadrukte de president in het district Saramacca bij de uitreiking van grondpapieren.

Er zal niet alleen in Nickerie een markt worden gebouwd, maar er komt ook ontwikkeling op verschillende gebieden, haalde de president aan. Verder zei hij dat er een weg komt van Paramaribo tot aan Dritabiki. Ook projecten in de agro-industrie Saramacca zijn goedgekeurd, projecten voor de luchthaven en een veerbootproject Nieuws-Amsterdam naar Leonsberg om het fileprobleem op te lossen.

Verder is ook een project voor vuilverbranding in Wanica goedgekeurd. Burgers uit dit deel van Wanica hebben volgens de president al jaren hierop gewacht. De mensen hebben jaren last gehad van een enorme stank van de vuilstortplaats. Als het project is uitgevoerd zal de stank tot het verleden behoren.

De president zei verder dat er binnenkort een sportschool in het district Marowijne zal worden gebouwd. Er zullen in haast alle tien districten ontwikkelingsprojecten worden uitgevoerd, zegt het staatshoofd. Verder staan ook grote projecten in de olie- en gasindustrie op de agenda van de regering.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMeer dan 50 ontwikkelingsprojecten goedgekeurd door ministerraad