dinsdag 31 januari 2023
22.7 C
Paramaribo
6.3 C
Amsterdam
5
(1)

Meer dan 2000 burgers in Nickerie ingeënt tegen Covid-19

lees ook ...

Buitenlandse vertegenwoordigingen in Suriname geïnformeerd o...

Hoe de door hen betaalde belasting toegevoegde waarde (btw) terug te krijgen is een van de issues geweest, die vrijdag door de Belastingdienst Suriname is besproken met buitenlandse vertegenwoordiging...

In Nickerie zijn afgelopen weekend iets meer dan 2000 personen gevaccineerd tegen Covid-19. Ook 22 zorgverleners uit Coronie zijn ingeënt. Bij de poli´s van de Regionale Gezondheidsdienst kunnen de mensen in Nickerie worden gevaccineerd.

Minister Gracia Emanuël van Regionale Ontwikkeling en Sport heeft samen met districtscommissaris Senrita Gobardhan, vrijdagmorgen het Libi Langa bill-board van de vaccinatiecampagne onthuld bij de openbare markt van Nickerie.

Ook volksvertegenwoordiger Stephen Madsaleh (VHP) is gevaccineerd. Radha Ramjattan, coördinator van het Covid-team Nickerie, zegt dat het Nationaal Coördinatie Team Covid-vaccinatie samen met het MMC en RGD voor de mobilisatie heeft gezorgd.

Verpleegkundigen, medici, sponsoren, vrijwilligers hebben hun bijdrage geleverd waardoor de activiteit een succes is geworden.

De 99-jarige Hariëtte Klaverweide is de oudste Surinamer die is ingeënt. Volgens Klaverweide wil zij zich beschermen vandaar dat zij besloten heeft om het prikje te nemen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMeer dan 2000 burgers in Nickerie ingeënt tegen Covid-19