donderdag 1 december 2022
30 C
Paramaribo
5.3 C
Amsterdam
5
(1)

Meer dan 200 kilogram drugs onderschept in Suriname

lees ook ...

Silvien Ritfeld al dagen vermist

Mevrouw Joan Pengel zegt dat haar partner Silvien Ritfeld sedert 24 november van hun huis aan de Frederikastraat is vertrokken naar zijn club en bardancing  Satchmo aan de Livorno Beekhuizenweg voor h...

Er is op de Jules Sedney Haven ongeveer 233 kilo cocaïne onderschept. De drugs werden door de douane ontdekt en waren verborgen tussen geschaafd hout dat in een truck was.

Een ex-politieagent is aangehouden in deze zaak. Hij was vermoedelijk de chauffeur van de truck die het hout heeft vervoerd.

Humphrey Naarden, die fungeert als politiewoordvoerder, zegt dat het inderdaad gaat om een man die kort in de dienst was van de politie. Vanuit de politie wordt gehoopt dat de man meewerkt aan het onderzoek, waardoor ook anderen achterhaald kunnen worden.

In de afgelopen periode zijn er grote partijen drugs onderschept. Of het aantal zendingen toeneemt of als de politie efficiënter te werk gaat, valt niet te zeggen.

Suriname blijkt nog steeds een belangrijk doorvoerland te zijn. Criminelen worden vindingrijker bij het uitvoeren van dit verboden spul.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMeer dan 200 kilogram drugs onderschept in Suriname