donderdag 1 december 2022
30 C
Paramaribo
5.3 C
Amsterdam
4.7
(3)

Medische Airbus in Suriname

lees ook ...

Houtsector nader bekeken

Op 3 en 4 december organiseert de presidentiële taskforce onder leiding van Pertap Bissumbhar een workshop ‘Ordening en transformatie houtsector’. Hiermee wordt het beleid van de houtsector nader beke...

De airbus BK 117 helicopter zal ingezet worden voor medische evacuatie, zegt Roel Brug, ceo van het medisch logistieke bedrijf Bridge Medical Group. Vrijdag vond de officiële launch plaats met dit type helicopter, die deze vorm van dienstverlening moet gaan realiseren.

Niet alleen het bedrijfsleven, maar ook de particuliere sector vraagt steeds vaker om de mogelijkheid van medisch evacueren via de lucht. Mensen die reizen naar uithoeken van het land waar geen of slechte medische hulp aanwezig is, willen garantie zoeken dat ze geholpen kunnen worden als er iets met hen gebeurt. Deze vorm van dienstverlening via de lucht nog niet goed geregeld in de eerste lijnzorg.

De Bridge Medical Group timmert hard aan de weg. Ze wil op alle fronten haar medische diensten aan de Surinaamse samenleving kunnen garanderen. De ‘Olie’ schepen varen de Suriname rivier af en aan. Suriname heeft nog geen medische dienstverlening op het water. In december zal Bridge Medical Group ook te water medische diensten verlenen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMedische Airbus in Suriname