woensdag 21 februari 2024
23 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
0
(0)

Mediawerkers ontdekken PURP-initiatieven

lees ook ...

Geestelijk leiderschap bidt samen met president voor welzijn...

Op maandag 19 februari begon president Chandrikapersad Santokhi zijn werkweek met een krachtig gebed voor het land en zijn volk, in aanwezigheid van diverse hindoe geestelijken uit zowel Suriname als ...

Mediawerkers en journalisten zijn uitgenodigd voor een rondleiding langs de gebouwen en locaties die onder PURP vallen. De rondleiding vond plaats per tuk-tuk, met informatieve tussenstops waarbij de stand van zaken en de vervolgacties van het programma werden toegelicht. PURP.

Gedurende de rondleiding kregen mediawerkers en journalisten de gelegenheid om uitgebreid kennis te maken met de diverse gebouwen en locaties die onder het PURP-programma vallen.

Cultuurdirecteur Roseline Daan leverde voorafgaand aan de rondleiding een inspirerende toespraak op het kantoor van PURP. Haar woorden dienden als een contextuele inleiding, waardoor de aanwezige mediaprofessionals beter begrip kregen van het bredere perspectief en de impact van het programma. Deze gecombineerde ervaring bood niet alleen een informatieve verkenning van PURP, maar ook een waardevolle gelegenheid voor de media om hun verslaggeving te verrijken met diepgaand inzicht en context.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMediawerkers ontdekken PURP-initiatieven