maandag 5 juni 2023
24.2 C
Paramaribo
16.1 C
Amsterdam
0
(0)

Mediatraining voor VIDS

lees ook ...

South Dakota National Guard Brigadier General visits the Def...

Brigadier General Deborah Bartunek of the South Dakota National Guard (SDNG) met last week with Defense Secretary Krishna Mathoera and Army Commander Colonel Werner Kioe A Sen to further solidify rela...

Het bestuur en medewerkers van VIDS hebben een driedaagse training (3 tot en met 5 april) gevolgd. Zij hebben inzicht gekregen hoe de media (journalistiek) werkt en hoe VIDS de media kan gebruiken voor hun doelen.

Er werd ook gebrainstormd hoe VIDS strategisch haar boodschap kan communiceren via de media. Onderwerpen zoals imago, visie, missie, doelstellingen, communicatie, zender/ontvanger, boodschap, doelgroep, selectieve perceptie, voorlichting, propaganda, public relations en massamedia zijn tijdens training behandeld. VIDS wenst een goede samenwerking met de pers te hebben.

Zij dienden op 08 april De VIDS, VSG en KAMPOS (organisaties van Inheemse en Tribale volken) vandaag een gezamenlijke verklaring overhandigd aan DNA-voorzitter Marinus Bee. Ze zijn faliekant tegen de wijzigingen die in januari zijn verwerkt in de conceptwet Collectieve Rechten der Inheemse Volken en Tribale Volken. “We geven uitdrukkelijk aan dat we de beraadslagingen in DNA over deze conceptwet zeer nauwgezet zullen volgen en van elke volksvertegenwoordiger zullen analyseren wat hun stellingname is.

Nu zullen we zien en horen wie, en welke politieke partijen, daadwerkelijk onze rechten willen erkennen, respecteren en beschermen en wie niet. Het uur van de waarheid is aangebroken en die waarheid zal bij de eerstvolgende verkiezingen absoluut worden meegenomen”, aldus de gezamenlijke verklaring die in een ander artikel staat.

Inheemse en Tribale groepen bieden voorzitter DNA verklaring aan

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMediatraining voor VIDS