zondag 14 april 2024
24.7 C
Paramaribo
11.8 C
Amsterdam
3
(1)

Medewerkers kabinet ronden overheidscommunicatietraining succesvol af

lees ook ...

Nieuwe verkeerslichten verhogen veiligheid op Surinaamse kru...

Minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken heeft op dinsdag 9 april 2024 het vernieuwde verkeerslicht op de kruising van de J.A. Pengelstraat en Gemenelandsweg officieel in gebruik genomen. Deze sta...

De medewerkers van het Kabinet van de President hebben de training overheidscommunicatie succesvol afgerond. Er is een professionaliseringsproces ingezet om te komen tot een significante verbetering van de overheidscommunicatie. Hiervoor werden op initiatief van de kwaliteitsmanager Shanylla Santokhi twee trainingen beschikbaar gesteld aan het personeel van het kabinet.

De training heeft vijf dagen geduurd. Deze training voor overheidscommunicatie professionals was bedoeld om de medewerkers alle tools aan te reiken om het werk bekwaam uit te voeren. Voor deze training heeft er vooraf een selectie plaatsgevonden.

Daarnaast is er ook een 2-daagse training “Klantgericht Communiceren” geweest met als doel het personeel de basiselementen aan te reiken voor het klantgericht communiceren. Beide trainingen werden verzorgd door mevrouw Angela van der Kooye van het Centrum voor Communicatie & Public Relations (CCPR). De trainees zijn naast de tips en tricks ook onderricht in crisiscommunicatie, omgaan met social media en het schrijven van kwalitatieve persberichten.

Gedurende de theorie werden ook praktische werkopdrachten en presentaties gehouden door de trainees. Deze intensieve trainingen werden afgesloten met een toets, waarna de geslaagden een certificaat in ontvangst mochten nemen.

De trainees spraken van een zeer intensief, zwaar, maar vooral leerrijk en leuk traject. Het Kabinet van de President wil de komende jaren zulke trainingen blijven herhalen zodat de overheidsinformatie op een hoogstaand en kwalitatieve manier gepresenteerd kan worden naar de samenleving toe.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMedewerkers kabinet ronden overheidscommunicatietraining succesvol af