donderdag 6 oktober 2022
25.5 C
Paramaribo
12 C
Amsterdam
5
(1)

Medewerkers gaan te snel over tot staking als actiemodel

lees ook ...

Santokhi at the Liberation Church’s birthday: “P...

President Chan Santokhi was present at the Apostolic Liberation Church of Jesus Christ. Together with the Christian community they commemorates the fact that it started its activities on the Molenpad ...

Gisteren is er een bericht gelanceerd dat de medewerkers van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) in actie waren. Zij hadden hun salaris nog niet op hun rekening gezien. De minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid wijst erop dat zij op 1 oktober wel hebben gezien  dat de salarissen zijn overgemaakt.

Volgens de bewindsman moeten medewerkers zich niet haasten om in actie gaan als zij na een dag geen salaris hebben ontvangen. De directie van het BOG  heeft duidelijke instructies gegeven, zegt de minister verder. De opdracht voor het overmaken van de salarissen van de medewerkers werd tijdig aan de bank doorgegeven.

De bewindsman  vindt dat er te snel wordt gegrepen naar het actiemodel van staken. Salarissen moeten volgens Ramadhin uiterlijk gestort zijn op de rekeningen van de werknemers op de eerste dag van de volgende maand.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

5 REACTIES

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMedewerkers gaan te snel over tot staking als actiemodel